Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hurááá. Dnes ve Frankfurtu:

Zachována by měla být výroba v Česku tolik oblíbené Fabie Combi, ačkoliv segment malých kombíků v Evropě vymírá ve prospěch čím dál populárnějších poloterénních vozů SUV. "Nebudeme zapomínat na stálice naší nabídky. Vzhledem k prodejním číslům není důvod, aby Fabia Combi končila," řekl Bernhard Maier.

Vloženo

Vlček se při rozhovoru pro Svět motorů k pokračování modelu Fabia combi vyjádřil obdobně. Celkově z těch rozhovorů vyznívá, že do kategorie SUV a elektromobility se nepoženou hlava nehlava (jak hlásá VW a další automobilky) a uznávají, že v tradičních modelech (a se spalovacími motory) je nadále potenciál. Což je více než rozumné :)

Vloženo

No a jaka pak je ,,cílovka" Fabie ;) prave tak jak pises. Mlada generace, Mlada rodina s 1-2 male detmi, idealne jedno. Cilovka Rapidu je prave uz na 2 deti, klidne i vetsi, samozrejme taky mlada ci mladsi generace atd..... Samozrejme pokud se ti nelibi, jsou tu jine auta, s nim i jine ceny a pak tu jsou otevrene dvere i do jinych salonu, ac treba koncernu, ci mimo koncern :)

Vloženo

Ono je to pro mladé s malými dětmi, to už mám za sebou(děti 21 a 26 let) a pak pro ty staré co jezdí ve dvou + případně sem tam nějaké vnouče, to je můj případ. Tedy vnoučata zatím nemám, mladí jsou líní...;)

Vloženo

Já teda nevím, malé je 19 měsíců, 10kg a když je v sedačce, tak je nohama skoro na přední, která je posunutá dopředu, to nemluvim o tom, jak je okopaná od toho, jak ji tam dáváme. Těch 5 cm navíc by jim kupce na Rapida asi moc nevzalo

Vloženo

Koľko litrov z kufra by to ubralo? Ja osobne som spokojný s týmto rozdelením, vzadu mi niekto sadne možno 4x do roka, ale kufor dokážem naplniť určite častejšie. Často prenášam jeden typ krabíc, ktorých sa mi do kufra vojde nachlp 9 kúskov! Ak by zmenšili kufor o 5cm, musel by som už sklápať sedadlá! :D

@Lukason ten čierny interiér.. čiže aj plastové stĺpiky a stropnica bude čierna? To by sa mi možno páčilo, ak by to bolo kombinovateľné so súčasnými farbami plastov! B)

Vloženo

Když jsme měli malé děti, měl jsem Fl combi a no, přežili to a to jsme s nimi jezdili i na Slovensko, do Německa i Rakouska, cca 600-800 km. Holt jsme častěji stavěli, ale to bychom asi takto dělali i ve větším autě. Když jsem byl malý já, měli jsme starého Wartburka a Octavii. Tam nebylo místo skoro žádné.

Vloženo
před 5 minutami, brrrrm napsal:

Koľko litrov z kufra by to ubralo? Ja osobne som spokojný s týmto rozdelením, vzadu mi niekto sadne možno 4x do roka, ale kufor dokážem naplniť určite častejšie. Často prenášam jeden typ krabíc, ktorých sa mi do kufra vojde nachlp 9 kúskov! Ak by zmenšili kufor o 5cm, musel by som už sklápať sedadlá! :D

@Lukason ten čierny interiér.. čiže aj plastové stĺpiky a stropnica bude čierna? To by sa mi možno páčilo, ak by to bolo kombinovateľné so súčasnými farbami plastov! B)

Celo cerny interier, takze komplet vsechno, jestli bude vsechno stejny - tvarove a uchycenim jako v teto generaci, to o tom silne pochybuji. Takze nejspise ti to muze byt stejne jedno :D:D ..... ne fakt nevim, mam jenom tuhle informaci ;)

před 30 minutami, Losky83 napsal:

Já teda nevím, malé je 19 měsíců, 10kg a když je v sedačce, tak je nohama skoro na přední, která je posunutá dopředu, to nemluvim o tom, jak je okopaná od toho, jak ji tam dáváme. Těch 5 cm navíc by jim kupce na Rapida asi moc nevzalo

Me to nerikej ;) musis do pentagonu v Bouli a tam jim to rici :)

Vloženo

To mě netrápí, tak ať je velká tak jak je, jen je škoda, že combi je jen F3 a pak až O3. Rapid v kombajnu by byl super, když by ho trošku opticky přifoukli do stran.
Kdysi se jezdilo prostě jinak, doba pokročila, tak proč se v autě mačkat.

Vloženo

Ono tiež záleží, kto je akého vzrastu. Sám si za seba vo Fabii sadnem a ešte mám miesto. Síce mám iba 172cm, ale keď tak chodím pomedzi ľudí, vôbec si nepripadám ako brutálny podpriemer, stále je minimálne tretina menšia ako ja. A predná sedačka nastavená v najnižšej polohe... Ani disproporčne nie som mimo, žeby som mal prikrátke nohy (to mám aj premerané kôli posedu na bicykli). Ale je mi jasné, že pre dvoch 180+ to za seba nebude ono :)

Vloženo

Héééj, huš. Počkejte si na FIV. Nová Ibiza už je na nové platformě MQB A0 a má delší rozvor (více místa vzadu v podélném směru) a je o dost širší. Ale stále si musíte uvědomovat, v jaké třídě tato auta jsou.  ;) 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...