wirer Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Jaaaa @vasnivykolista ma pistaciu a cervene kola. Ja si dam na cervenu zelene kola len este zvazujem to akej farby ten pruh. Alebo len prepojit vrchnu a spodnu cast ramcekov svetiel skrz kufor? 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 hehe.. v zelených kolesách by som až taký veľký problém nevidel.. k červenej by možno aj šli. Na Milanovu žabu alebo kolistovu julču však určite nie.. tam samozrejme viac pasujú tie červené. Akurát čierny pás vzadu si u teba neviem predstaviť.. to by si zase musel všetko odchrómovať a začierniť. Čierne hagusy stále máš, maska sa zoženie, logá prestriekaš, letné clubberky predáš a zimné cameloty si vezmem ja.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 (editace) Já možná tak místo stříbrnýho broušení na Saviích zelený proužky @wirerA co černý vrch kufru okolo znaku ala Spacebag Akorát to by jsi musel mít i černou střechu @_Denis_ Hele tak sem nechoď a nečti to když ti to nedá spát Editováno: 8. Prosinec 2017, autor: MilanHos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 (editace) Já se jen bavím co dnes lidi koupí Proti F3 v zásadě jinak nic nemám Editováno: 8. Prosinec 2017, autor: _Denis_ 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Jinymi slovy, co bys nekoupil ty, je nutne hloupa koupe pro kohokoliv jineho... Taky bych chtel mit patent na rozum 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Ale vždyť ten už dávno máš, Mave 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 171212_SKODA oslavuje rallyove tituly exkluzivni edici vozu SKODA FABIA.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 (editace) http://www.auto.cz/skoda-fabia-edition-r5-limitka-na-oslavu-nejuspesnejsiho-roku-motorsportu-111813 Editováno: 12. Prosinec 2017, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Ty zelený kola jsou pecka, ale na zelenou by se nehodily Plus teda ten zadní difuzor je zajimavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Ten difuzor se uplně stejný jako u MC, jen je oblepený tou fólií, aspoň dle fotek to tak vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 No áno, je to monte v trochu iných farbách.. a s iným motorom. Sedačky by som hneď bral, ale pre limitku už mohli nájsť niekde na sklade pár kusov chrómovanej riadiacej páky a nenechať ju takúto sockoidnú.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Zrovna ty sedačky mne trochu zklamaly, aspoň teda na fotkách mi tam moc nesedí ten tmavý látkový prostředek z klasických Dynamic sedaček. Ale nejspíš to dělají jen ty fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 Před hodinou, Martab napsal: Ten difuzor se uplně stejný jako u MC, jen je oblepený tou fólií, aspoň dle fotek to tak vypadá. Aha tak to jsem jen zblblej z combajnu, na HB je to výraznější normálně u MC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 12. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2017 (editace) No veď to sú akoby tie klasické čierne športové sedačky, len s červeným prešívaním. A mne sa na nich páči hlavne ten poťah.. Editováno: 12. Prosinec 2017, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 @MilanHos ano, díky tomu že HB má výše nakládací hranu je ten difuzor výraznější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 brrrrm: Tvarove se sice jedna o klasicke sportovni sedacky, ale potah je kombinaci latky (te puvodni z Dynamic paketu) a alcantary. To by se mi libilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Mne sa tieto sedacky velmi pacia (narozdiel od MC, tie posobia dost cirkusovo)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Aha, alcantara.. čiže ešte lepšie.. potom k tomu ešte Lukasonov volant a bolo by to tiptop! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 ...a hlavice radici paky + rucni brzda. Pak by to bylo tiptop 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Klasický Dynamic vypadá takto: Nevím, mne tam ta alcantara s tím normálním středem prostě nějak nesedí Ale možná je to jen na fotkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 (editace) To není ona "R5 WRC", je to už "starší" test už jsme ho sem dával EDIT: Pardon, ono je to stejné auto ale "jiné video", moje chyba , sorry Editováno: 13. Prosinec 2017, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 Martab: .... Tak cist asi vsichni umime, ne ? testu je asi vic, ale primo tohle konkretne urcite ne. Video vyslo totiz vcera a jaksi je hezky propagacni a placene Skodovkou teda aspon ja to tak vnimam, coz me celkem mrzi. Kazdopadne je i smutne ze redaktor nevi, kolik Nm ma dany motor 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 (editace) Pardon, ono je to 2x stejné auto ale od různých "zdrojů" (já jen že na FB někdo před 12.12. vydával toto jako R5). Ale jinak souhlas, je to škoda kam dnes jde kvalita "redaktorů"... Editováno: 13. Prosinec 2017, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 13. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2017 @Lukason - ak myslíš redaktora Chválu, tak ten patrí medzi slovenskými a českými redaktormi k tomu najlepšiemu. Áno, s Nm sa sekol (v popise ich ale uviedol správne), to sa stane. A propagačné to nebude, pozri si iné jeho recenzie. To by musel byť teraz už aspoň milionár 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.