Srpen 27, 201411 r počkej..na FII loketka stojí origo něco kolem 3500 až 3800kč.za 800kč jsem fakt neviděl... Upraveno Srpen 27, 201411 r od mira
Srpen 28, 201411 r Musím uznat, že kombi bude pěkné. Koukám, že snad budou líp řešeny přední stěrače - uklizené pěkně pod hranu kapoty né jako u F II nad ní a tudíž veškerá setřená voda se na dálnici furt tlačila kolem zas nahoru. Třebas F I to měla řešené ideálně a u F III to vypadá podobně.
Srpen 28, 201411 r Mě se z profilu taky moc líbí Ale co budeme povídat 80% toho dojmu udělá kombinace kola/barva
Srpen 28, 201411 r ked tak na to pozeram stale mam taky pocit ze FIII je v zasade LEN radikalnym faceliftom FII s hrnantejsimi tvarmi tu u kombiku sa mi to zda najviac ... uz sa neveim dockat priameho porovnania FII a FIII kazdopadne kombik je pěkny
Srpen 28, 201411 r a boli ste taký chytrý že ste si všimli že je to auto pre Anglicko? :D mne sa zdalo čudné že idú stierače zľava doprava
Srpen 28, 201411 r Tak tak taky jsem koukal na tu prázdnou levou sedačku... Kombinace kola a barva dělaj hodně - zelená metla s velkými koly je úplně jiná liga než první snímky s modrým vozem a malými koly. Ale celkově se mi ta kastle zdá daleko vyváženější než šalina F II combi. Stříbrný prototyp s takovým středním rozměrem kol - odhaduji tak cca 16´´ vypadá tak akorát pro naše cesty.
Srpen 28, 201411 r Nevím jak ostatním, ale mě bylo, stačilo se podívat kde je řidič tak potom som tupec ja :/
Srpen 28, 201411 r Na fotce z profilu, je vidět jak je předek níž než zadek, tak buď brzdí a nebo má pod kapotou nějakej šesti litr Každopádně snížit na stejnou úroveň i zadní část, tak je to fakt povedené
Srpen 28, 201411 r Jasně že brzdí a asi dost ostře - na poslední fotce tomu svítí brzdovky a předek je pěkně zakleklý
Srpen 28, 201411 r a boli ste taký chytrý že ste si všimli že je to auto pre Anglicko? :D mne sa zdalo čudné že idú stierače zľava doprava já si toho všiml také, divně seděl řidič. Stěrač mi přišel také divný, ale těžko hádat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.