Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jen ať motá... :kol-32:

Chlapci stačí se pozornění podívat a zjistíte že fotky té zelené Fabie jsou zrcadlově, jen ta SPZ (RZ) je tam dodatečně vložena - takže žádná levostranná verze, žádné víčko na levé straně. Můžete vidět i dálniční známku na druhé straně  :kol-21:

a kam putujú tie prvé kusy FIII ?

Novinářský a na představení ne? Pak na šrot a pak pojedou už mezi lidi :D

to je prdel ti poliaci

Díly z rozjezdu výroby nebo ze zkoušek u nějakýho sub-subdodavatele, před lety jsem se takhle taky nachomejtnul k výrobě určitejch dílů na novej typ auta zhruba 3/4 roku před skutečným náběhem výroby typu... Ale tohle by si ten smluvní výrobce měl líp ošéfovat, kdyby po tom koncern vystartoval, bude ho to minimálně stát smlouvu o dodávkách...

ved to ...

Tak u nás ve fabrice jsme už lisovali díly na Superba III a Fabii III před prvním májem, akorát že z toho nedalo nic pořádně poznat.

Chlapci stačí se pozornění podívat a zjistíte že fotky té zelené Fabie jsou zrcadlově, jen ta SPZ (RZ) je tam dodatečně vložena - takže žádná levostranná verze, žádné víčko na levé straně. Můžete vidět i dálniční známku na druhé straně  :kol-21:

Ahoj, čekal jsem kdo se první takhle ozve.... 

Když si ještě jednou přečteš můj předchozí post s fotkama možná pochopíš stejně jako 2 diskutující před tebou... :kol-28:

Upraveno od Jakoob

Tak už sjel z pásu první kousek,někde jsou i fotečky,auto pěkné jen se mi zdá na bocích příliš přehranovano a prolisováno,karoserie je menšího vzhledu a to pak přiliš bije do očí.

Fotky jsou i tady :) stačí hledat :)

A líbí se mi design zadního stěrače :D ten bych rád na svůj F1 kombi :D

A v cem je problem? Mel jsem ho na sve FI Combi uz pred lety.

Nebo je to ironie a mas ho? :D

Měl jsem ho, pak mi ho nějaká dobrá duše ukradla, a od tý doby mám zase origo, bohužel žijeme v Česku, že :)

Každopádně ho tam rád naladím zpět, a pro změnu místo z OII Combi sáhnu po tomhle :)

nevie niekto ako zakupit svet motoru aj na Slovensku? :)

post-24140-0-67054000-1409579892_thumb.j

post-24140-0-92019200-1409579909_thumb.j

a v pdf na nete niekde nieje?

Dneska jsem videl FIII v cerveny Corrida, panorama strecha, cerny DE svetlomety s LED TFL a na 17" cernych kolech Savio.

Bohuzel jsem ji zapomnel vyfotit, prohlizel jsem ji ze vsech stran a vubec me to nenapadlo, ale musim rict, ze ve skutecnosti je mnohem hezci nez na oficialnich fotkach. Minimalne tato konfigurace, fakt moc hezky auto :palec2:

a to si ji videl kde ? urcite ne na silnici,... vid Mave :D

to je pak jasny ze si ji zapomnel vyfotit, kdyz si ani nemohl :D

Potvrzuji, já ji ráno v půl 8 viděl taky, spojka R10 a Štěrboholské. Krásná FIII.

Mě by hodně zajímalo jak to bude s maxidotem, jestli tam bude jak mám v 2 Fábii FL čb s ukazatelem dveří nebo barva. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.