Září 11, 201311 r Také to moc nechápu... Levnější přeci musí být jedna platforma pro co nejvíce modelů, takže bych počítal s upravenou MQB. PQ25 je přeci jen docela historická.
Září 12, 201311 r Tak podle autoexpressu to Welsch opravdu řekl. To by pak dávalo smysl to modré testovací Polo s F značkama. Podle reakce člověka ze škodovky v jiné diskusi by měla Fabia III být na trhu hodně krátce. A0 platforma prý ještě není hotová.
Září 12, 201311 r Hlavně si tady myslím, že pro auto velikosti Fabie tady nebude moc místo... v ČR si za stejné peníze většina lidí koupí raději Rapida, který se dá považovat za rodinné auto. Možná lepší udělat 2. facelift a počkat na novou platformu, než tam dávat PQ25.
Září 13, 201311 r Nevím, uvádí to v aktuálním vydání to uvádí dodavatel. Takže platí ten cca 35 týden?
Září 13, 201311 r hmm a nepostavia to nakoniec na baze sucasneho vw polo . myslim nielen podvozok ale aj casti skeletu ?
Září 16, 201311 r Dostane FIII aspon nove TSI 1.0 a 1.2? Ani bych se nedivil. Mají to cpát i do Golfa. http://www.auto.cz/volkswagen-golf-dostane-trivalec-1-0-tsi-76726
Září 24, 201311 r hmm a nepostavia to nakoniec na baze sucasneho vw polo . myslim nielen podvozok ale aj casti skeletu ? Ani bych se moc nedivil, kdyby F III měla hodně technicky společného s rapidem. Třeba komplet podvozek současného VW Polo (který má přední nápravu stejnou jako Rapid, pokud se nepletu), přední půlka auta karoserie z rapidu (možná s pozměněným předkem - světla, kapota, maska) a jiná by byla jen zadní půlka karoserie (na užší zadní nápravě). Motory EA211 kvůli Euro 6. No jen jsem si trochu zaspekuloval...
Září 24, 201311 r no ked nie novu patfrmu tak staru a urcite nie tu rapidovu - ta ma dlhy razvor a fabia nema liezt do kapusty rapidu takze skor to tipujem na to polo kedze FII je este na podvozku FI .. (aj ked za tie roky s ciastocnymi modifikaciami Upraveno Září 24, 201311 r od LUKY-007
Září 24, 201311 r Pochybuji, že FIII dostane nové TSI, bude na platformě jako Polo/Ibiza a ti také nemají nové TSI a pochybuji, že to jako první dovolí FIII.
Září 24, 201311 r Rapid je také dostane,takže proč by ne FIII - nic jiného jim nejspíš ani nezbývá s nástupem EURO 6. Alespoň tak to u Rapida vysvětluje p. Hrdlička ze ŠA.
Září 24, 201311 r Je to sice jen malůvka, ale docela hezká ne? http://www.autozine.cz/skoda-fabia-2014-sirsi-nizsi-sportovnejsi/ Musím říct, že tato varianta se mi zamlouvá nejvíce, pak ještě předělávka z VW Polo. Pokud by F3 byla z většího základu od Pola/Ibizy, tak bych se vůbec nezlobil Doufám, že to auto ukážou co nejdříve, páč se na něj strašně těším O nových motorech pro F3 pochybuji, ale bylo by to příjemné překvapení. A hrozně mě tu štve s-talker, páč už jí určitě viděl a ví, jak a co bude a nemůže nám to říct!
Září 25, 201311 r Pawouku, myslel jsem to tak, jaké dostane FIII motory příští rok s uvedením na trh, Euro 6 a tudíž nové TSI bude muset mít až později.
Září 25, 201311 r Pokud se nepletu, tak EU6 začne pro osobní automobily platit od 1. září 2014, což by mohlo odpovídat uvedení na trh. Upraveno Září 25, 201311 r od Prochaine
Září 25, 201311 r "Norma Euro 6 bude platná od 1. září 2014 co se týče schvalování a od 1. září 2015 co se týče registrace a prodeje nových typů vozidel."http://europa.eu/legislation_summaries/environment/air_pollution/l28186_cs.htm
Září 25, 201311 r Pawouk: Díky za upřesnění. Vycházel jsem z informací uvedných na http://en.wikipedia.org/wiki/European_emission_standards, a tam je to popsané poněkud vágně. Upraveno Září 25, 201311 r od Prochaine
Září 27, 201311 r Autor Nejnovejsi render od nemeckeho AutoZeitungu. Zase maluvka, ale pekna, ne?:-) A plus sci-fi Skoda 4door coupe
Září 27, 201311 r Jisté je, že Fabie bude mít stejný styl nárazníku a stejný styl masky, doufám, že pobere styl O3 a ne Rapida Zadek se asi zásadně nezmění, jen budou světla s 3mi proužkami místo celkového Cčka, hlavní otázka je, jak bude vypadat zbytek karoserie jestli má být širší a nižší, tak bych řekl, že to bude kopie současného VW Polo nebo tak něco
Září 27, 201311 r nebude cecko na zadnych svetlach ? a to preco ? ved to ze charakteristikcy znak dizajnu skody ...
Září 27, 201311 r Bude Cečko, ale složené z třech linek ve tvaru C (viz Rapid a O3), ne tak, jak je tomu dnes třeba u F2, kdy je C jeden velký kus světla Upraveno Září 27, 201311 r od mc2uba
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.