Dix1 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Kufr: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 http://auto.idnes.cz/foto.aspx?c=A140930_173558_ak_aktual_fdv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 p.Kabaň je dobrý! Jako vždy dobrá práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitttpower Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 No za mne nic moc,opět vysoka uzka koza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senky Vloženo 30. Září 2014 Sdílet Vloženo 30. Září 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 fujha toto farebne prevedenie , uplne zanika dizajn auta a komu sa pacia tie infarebne stlpiky ? keby bola le strecha inej farby to je ina .. ale tie A stlpiky to fakt nechapem komu sa toto moze pacit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 za me COMBI rozhodne hezci jak HATCH 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Za mě taky, u FI combi se mi právě nelíbil ten zadek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 za me COMBI rozhodne hezci jak HATCH Vidím to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) No jo Česi , jak jinak než kombi ;D Editováno: 1. Říjen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Souhlasím s kombíkovou verzí, je fakt pěkná A co to jako je? To si jako někdo takhle suveréně parkuje doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Tiez neviem zeby prva vlastovka na fore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 http://www.auto.cz/skoda-fabia-iii-combi-prvni-staticke-dojmy-a-video-ze-strahova-83335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 já jsem vám říkal, že kombík bude fakt pěkný a počkejte až vyleze SuperB, ten má být tepr pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) Design je jedna věc, druha co to ma za motory atd... Už jsme to včera řešili, ale jestli bude stahování oken jako u rapida bez dojezdu (krom u ridice to samo dojede dolu), tak tuhle banální výbavu nezachráni ani brečící kaban nebo vánoce v létě Editováno: 1. Říjen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) Na téhle fotogrtafii z Auto.cz je hezky vidět, co mne na posledních dvou generacích Fabie ruší - poměr mezi výškou bočních oken a výškou plechu pod nimi. U FII a FIII je toho plechu prostě moc. Ale jo líbí. Od B sloupku dozadu je to taková zmenšená OIII Combi :-) Editováno: 1. Říjen 2014, autor: Flag 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Design je jedna věc, druha co to ma za motory atd... Už jsme to včera řešili, ale jestli bude stahování oken jako u rapida bez dojezdu (krom u ridice to samo dojede dolu), tak tuhle banální výbavu nezachráni ani brečící kaban nebo vánoce v létě sorry, ale nesmysl, podívej se jak se prodává Rapid. Podívej se po ulici, v jakých výbavách se prodávali Fabie. Ambition byl maximum ( sem tam full výbava ), většinou Activ se nějakou tou přidanou výbavou. Kupce Fábií ( který zásadním způsobem ovlivňují prodeje ), nějaký dojezdy nezajímají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 zejména z boku to na mě působí jako zmenšená OIII, takže ti co nemají na octávku si koupí menší fabii a budou spokojeni nebo alespoň já bych byl spokojen, protože se mi FIII zamlouvá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeCarter Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 koukám podle fotek roletka v kufru zůstala úplně stejná jako na FII?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Mna by zaujimalo co sudruhov v koncerne viedlo k pouzitiu toho uzkeho spatneho zrkadla. Mal som tu cest vo faceliftovanom Pole a je to ako pozerat sa cez strbinu von z tanku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 (editace) Ripicong- souhlasím se vším. Samé nářky nad výbavou a vším možným, a přitom si drtivá většina zájemců následně pořídí polosociální výbavu a bude mlaskat nad novým autem, které bude o 100% lepší než předchůdci. Jinak to auto přesně zapadá do svého segmentu a koupěchtivé skupiny. O výsledné známce stejně rozhodně cena, což je pro kupce v tomto segmentu priorita č.1, po té užitná hodnota pro chalupáře, a pak až někde v dáli bezp. prvky, výbava atd. Editováno: 1. Říjen 2014, autor: dick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 Ceník bude obdobný, kopírující cca ten dnešní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2014 no, jestli bude ceník obdobný, tak nevím. Fabia 2 se v posledních 2 letech prodával v drtivé většině jako akční model... Klasicky sestavenou ceníkovou málokdo kupoval. Pokud zůstane Rapid Fresh, tak nevím no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.