Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Něměl jste někdo možnost Fabii otestovat za tmy? Zajímala by mě účinost projektorových světlometů, dle jedné recenze jsou prý podprůměr. Momentálně váhám mezi Rapidem a Fabií combi a Rapid nabízí možnost xenonů i když jen low. To mi až tak nevadí neb v čem jsem jezdil doteď je rozdíl opravdu znatelný. V týdnu budu mít čas tak půjdu obě auta porovnat do salonu, ale nevím jestli to bude už v pozdější hodinu.  

Vloženo

Existují fotky interiéru s jedno slotovým rádiem BLUES s odkládací schránkou? Nikde jsem je nenašel. A render co je v konfigurátoru škodovky vypadá zajímavě.

To že to nemá ani gumové koberečky v základu nekomentuju (konfigurace Ambition, auto za 300k)

448D56318C7CA702386EF3FF7D0BE014_2014111

Vloženo

to je Škoda, je to normální, btw to že si to člověk v konfigurátoru musí koupit, ještě neznamená, že to musí zaplatit. Já dostal koberce a plnohodnotnou rezervu zadarmo od prodejce...

Vloženo

Existují fotky interiéru s jedno slotovým rádiem BLUES s odkládací schránkou? Nikde jsem je nenašel. A render co je v konfigurátoru škodovky vypadá zajímavě.

To že to nemá ani gumové koberečky v základu nekomentuju (konfigurace Ambition, auto za 300k)

448D56318C7CA702386EF3FF7D0BE014_2014111

Na co by tam byly gumové koberce, když já je mám třeba jen na zimu.... A za 305 máš TSI style a tam je swing a textilní koberce. :kol-31:

Vloženo (editace)

taky to nechapu,...... ale jako jestli se divate na to jestli auto ma ci nema koberecky tak to uz je trochu pritazeny za vlasy,... nekdo ma rad gumovy a nekdo textilni, takze co jeden tam bude mit tajhleto a to se mu nelibi, naopak se to bude libit tomu druhy a co z toho vznikne ? Hovno,... protoze si ty koberecky stejne koupi a jiny,... pokud je nekdo chce tak at si je vybere,... myslim si ze cena za koberecky neni nejak strhujici a kazdyho to nesvlikne z kuze.

Proste mi uz prijde absurdni resit nejaky pitomy koberecky ;)

Editováno: , autor: Lukason
Vloženo

Ona to zase taková pitomost není. Zrovna já jsem přebíral auto za deště a sněžení a abych řekl pravdu, vůbec mě nenapadlo, že tam ty koberce nebudu mít. Bral jsem to (a beru pořád) jako naprostou samozřejmost, která prodejce stojí max. 250Kč. A být prodejcem, styděl bych se auto bez koberců pustit z autosalónu. Ale nakonec jejich problém....

Vloženo

ty kdyz si kupujes auto, tak si mas snad zjistit co vse ma a atd... pokud nevis, zeptam se ;) absolutne jednoduchy ;) ........ koberce nestoji rozhodne 250 kc, ano mozna vyrobni naklady jsou, mozna i nizsi. Ale rozhodne bych to za samozřejmost v dnesni dobe nebral, sam moc dobre vis v jake zijeme dobe, dnes ti neda nikdo nic zadarmo a kdyz jo tak si to vybere zase na nekom jinem ;)

To ze si prebiras auto za deste je uz pak tvuj problem, ty si si to mel zjistit a overit, popr. zeptat a ujistit se, pokud se ti to nelibi muzes jit samozrejme k jine znacce kde ti ty koberecky v zakladu daji ( moc jich urcite nebude ;) )

Vloženo

Nevím čemu se někdo diví. Když se kupuje dneska nové auto, tak tam běžně nejsou koberce, žádná povinná výbava. To už je pak na každém, co a jaký koberec (gumový, nebo textilní) si do vozu dá, nebo použije svojí starou povinnou výbavu. Jak si půjdu vyzvednout nové vozidlo, tak tam normálně nakráčím s batohem, kde budu mít lékárničku, trojúhelník, tažné lano, náhradní žárovky. Koberečky mám již zahrnuté v příplatkové verzi, ale kdyby tam nebyly, tak klidně příjdu i s něma.

Zbytečně si nechat zvedat cenu vozidla, když mi tam dají gumové koberečky, které tam nechci.

Vloženo (editace)

hlavně koukal někdo jak vypadá koberec pod kobercema  ? určitě ano, pod pedálama je přilepená gumová "rohožka" na nohy, tzn auto i bez koberců je připraveno na užívání. Gumový koberce bych přirovnal trošku k potahům na sedačky, akorát je člověk trošku více využije, pokud si nechce zasvinit ten základní koberec...

Proto mi divení že tam nejsou koberce přijde trošku divné...

+ výrobce neví, jaké koberce kupující preferuje, někdo používá pouze textilní, někdo mix, někdo pouze gumové, někdo žádné. Je to vždy na prodejci a hlavně na zákazníkovi aby si toto dohodl...

Editováno: , autor: Rypicong
Vloženo (editace)

Žárovky a pojistky (takovou tu komplet krabičku) nekupuj, ty jsou u Škodovky vždy součástí auta... :kol-31:

nejvíce záleží na prodejci, já tam měl zadarmo:

gumové koberce ( mohl jsem si vybrat jestli textilní nebo gumové ), rezervu, trojúhelník ( i když ten je asi součástí rezervy ), síťový program ( žárovky a pojistky nepočítám )

Editováno: , autor: Rypicong
Vloženo

+ výrobce neví, jaké koberce kupující preferuje, někdo používá pouze textilní, někdo mix, někdo pouze gumové, někdo žádné. Je to vždy na prodejci a hlavně na zákazníkovi aby si toto dohodl...

... a na zákazníkovi, aby věděl , co si objednává. Třeba v rapidu (to je už troškuk OT) v nižších výbavách je možné si objednat gumové koberce (jako součást výbavy), jinak nejsou žádné. ve vyšších výbavách jsou hadrové koberce součástí základu atd atd...

Vloženo (editace)

Byl jsem u dvou prodejců a ani jeden mi nebyl schopný říct, co z "automatické spínání světel, dešťový senzor, vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním, Coming Home, Leaving Home, Tunnel Light" je součástí přímo výbavy Style a za co se teda připlácí těch pět tisíc v rámci paketu Rain-Light Assistant.

Myslím si, že v rámci Style je pouze světelný senzor co sám umí zapnout světla a potom SW funkce Coming a Leaving Home, nicméně podle toho co jsem viděl (Style a dle tvrzení prodejce bez paketu Rain-Light assistant) mi bylo divné, že zrcátko nemělo ten mechanický přepínač proti oslnění a tak mě zajímá, jestli automatický stmívání není náhodou přímo součástí Style a těch pět tisíc se v podstatě připlácí jenom za dešťovej senzor.

Předem díky

Editováno: , autor: happymaster23
Vloženo

Za 5k příplatek dostaneš rain senzor, tunel light a automaticky zatmívací zrcátko. Ovsem uz delší dobu dumám nad tím, jaký je rozdíl mezi tunel light a automatická světla (standart ve výbavě style).... Nevíte někdo?

Jaký melo tvar zrcátko, které si viděl? Když je v autě rain senzor, tak je tam rozměrově menší zrcátko a při pohledu do něho vidíš zatmavení...

Vloženo

No .. chápal bych to tak, že "automatická světla" znamená, že v poloze 0 se Ti rozsvítí denní svícení (resp. potkávačky - nevím, jak to F3 má), a při přepnutí do polohy pro světla se to přepne na běžné potkávačky.

A v tom paketu je pak navíc poloha "AUTO" ne přepínači světel, která zajistí, že po nastartování se ti rozsvítí varianta "denní svícení", a po setmění/v dešti se to automaticky přepne na potkávačky (čili včetně osvětlení přistrojovky). Polohou "AUTO" je pak podmíněna i funkce coming/leaving home.

Vloženo

Ono to nejen automaticka zapne světla, ale zapne to denní svícení a podle vyhodnocení světelného čidla to nechá svítit denní svícení, nebo potkávací světla. Spousta aut má při denním svícením zapnutá jen přední světla. Málo kdo reaguje na změnu na světelných podmínek a přepíná to na potkávací světla. Zde to auto udělá za tebe.

Vloženo

No .. chápal bych to tak, že "automatická světla" znamená, že v poloze 0 se Ti rozsvítí denní svícení (resp. potkávačky - nevím, jak to F3 má), a při přepnutí do polohy pro světla se to přepne na běžné potkávačky.

A v tom paketu je pak navíc poloha "AUTO" ne přepínači světel, která zajistí, že po nastartování se ti rozsvítí varianta "denní svícení", a po setmění/v dešti se to automaticky přepne na potkávačky (čili včetně osvětlení přistrojovky). Polohou "AUTO" je pak podmíněna i funkce coming/leaving home.

V poloze 0 ti svítit nic nebude..

Vloženo

na poloze ,, 0 " ti budou svitit jen predni svetla a rucicky ( predni svetla jsou otazka jestli budes mit svetla s led nebo s vetla jen klasicke zakladni ;) ..... pak ale taky ovsem pri poloze ,,0" si po setmeni musis vsechny svetla zapnout sam na polohu potkavacich svetel.

pri poloze ,, AUTO " si toto vsechno vyhodnocuje cidlo na celnim skle nahore u zrcatka, tudiz se nemusis o nic starat a nic prepinat z polohy do polohy,.... s tim je spojena i funkce coming/leaveng home = ale presne si timhle nejsem jist jak to je nejsem.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...