MichalV123 Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 No musím přiznat, že jsem viděl naživo tu Fabii, kterou tu dával KubinoPv - co mě u toho auta zarazilo, že s ní jel starší pán. Jinak auto vypadá v této kombinaci suprově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Michale, tu mnou vzpomínanou červeno-černou si bere taky "starší" pán a jednoduše ho to auto omladí a děckám se to "líbí". Taky důvod, že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Červenočerný kombík na černých kolech a s černou střechou je fakt moc pěknej a navíc se tam hodí ten hnusnej rámeček kolem zadních světel. Za mě 1* a doufám, že za rok se mi poštěstí s touto kombinací 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Vždycky to vyhraje Skodovka... takže gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Jo... Ten černej ramecek kolem zadní lampy je fakt divnej... Nelibi se mi... Kubino... Jsi mi neodpověděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 já viděl krátkou v tý zelený co měla RS a naopak ten černý rámeček je super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Mě přijde krátká vůbec divný počin. Ten rámeček ta světla opticky zmenšuje. Bílé, červené, zelené Rally a modré Race rámeček sluší, ale jinde mi to přijde ujetý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Vždycky to vyhraje Skodovka... takže gratulace Musím tě opravit. V posledních dvou letech Škodovka nevyhrála, až letos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) a to fakt jsou hagusy z plastu ? čekal bych klasiku - eloxovaný hliník, dá se eloxovat do mnoha barev... Mně se zdají ty příčníky trochu tenké,chtělo by to něco pěknějšího a robustnějšího na tom kombíku,třeba takové jako mám já,a to jsme prosím u dacie,a ješte to mám v kombinaci hliník plast. Editováno: 22. leden 2015, autor: modrazem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrazem Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Vždycky to vyhraje Skodovka... takže gratulace Také gratuluji škodověnce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Mně se zdají ty příčníky trochu tenké,chtělo by to něco pěknějšího a robustnějšího na tom kombíku,třeba takové jako mám já,a to jsme prosím u dacie,a ješte to mám v kombinaci hliník plast. Mno, takové humpolácké hagusy se nehodí na Fabii. To by bylo jak pěst na oko. Trošku soudnosti. A netahej sem zase jiná auta, na to je tu jiné téma. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Musím tě opravit. V posledních dvou letech Škodovka nevyhrála, až letosA není to jedno? Takových aut roku je mraky[emoji2] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 To je pravda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 tak potom neřešte, že to je nečekaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Tak i já jsem dnes otestoval 1.2 81KW Style na 17" kolech, musím říci že motor jede vcelku slušně, auto dobře drží v zatáčce, kvalita podvozku je znát, řazení je pěkné a pěkně sedí v drážkách. Co se mě nelíbilo byly sportovní sedačky, nejsem nějaká vazba ale vyloženě mě to tlačilo do ledvin, další věc, jsem zvyklej brzdit na Fábii 2, ta trojková mě připadala jako by to pomalu nebrzdilo, brzdy ode mě dostávají mínus, plynový pedál byl tuhý a omezovač se dá pocítit už při ne moc velkém sešlápnutí, podotýkám že motor byl ještě nezajetej a byl studenej. Další věc co se mě nelíbila bylo tlačítko startu. Nevím, asi jsem staromódní, jde asi jen o zvyk ale považuju to za zbytečné, pokud člověk otevírá auto stejně musí klíče vytáhnout a to otočení ve startéru už není taková věda co by nějak vadilo. Celkově na mě 3 Fábka zapůsobila dobře ale ten plyn a brzda, to mě trochu zarazilo. Jinak teď to řeknu trochu od podlahy, 350tis bych za to auto nikdy nedal, beru to že mám dvojkovou Fábku a dat tolik peněz na víc za pár novějších věcí považuju za blbost, tipuju to na koupi za dva roky nějaký ten roční vůz s max 5tis km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 když máš startování tlačítkem, tak přeci nemusíš klíče vůbec vyndavat... stačí, že je máš v kapse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Když máš jenom startování tlačítkem musíš při odemykat dálkovým na klíčku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Tak i já jsem dnes otestoval 1.2 81KW Style na 17" kolech, musím říci že motor jede vcelku slušně, auto dobře drží v zatáčce, kvalita podvozku je znát, řazení je pěkné a pěkně sedí v drážkách. Co se mě nelíbilo byly sportovní sedačky, nejsem nějaká vazba ale vyloženě mě to tlačilo do ledvin, další věc, jsem zvyklej brzdit na Fábii 2, ta trojková mě připadala jako by to pomalu nebrzdilo, brzdy ode mě dostávají mínus, plynový pedál byl tuhý a omezovač se dá pocítit už při ne moc velkém sešlápnutí, podotýkám že motor byl ještě nezajetej a byl studenej. Další věc co se mě nelíbila bylo tlačítko startu. Nevím, asi jsem staromódní, jde asi jen o zvyk ale považuju to za zbytečné, pokud člověk otevírá auto stejně musí klíče vytáhnout a to otočení ve startéru už není taková věda co by nějak vadilo. Celkově na mě 3 Fábka zapůsobila dobře ale ten plyn a brzda, to mě trochu zarazilo. Jinak teď to řeknu trochu od podlahy, 350tis bych za to auto nikdy nedal, beru to že mám dvojkovou Fábku a dat tolik peněz na víc za pár novějších věcí považuju za blbost, tipuju to na koupi za dva roky nějaký ten roční vůz s max 5tis km. Zajímalo by mne, jak se auto chovalo na 17" kolech. Na 16" je pořád pohodlné. Sedačky asi nemusí vyhovovat všem, ale mně padly jako ulité. Rozhodně se mi v nich sedělo lépe, než v mé FII s obyčejnými sedačkami. Editováno: 22. leden 2015, autor: mp390 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 pitrsman Pochybuji že si sní jel! Že by nebrzdila tak to jsem fakt nepoznal. Asi budeš jediný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš Veigend Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Možná je spíš zvyklý na jiný nástup brzd a jiné naladění podvozku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Když máš jenom startování tlačítkem musíš při odemykat dálkovým na klíčku. když máš startování tlačítkem, tak přeci nemusíš klíče vůbec vyndavat... stačí, že je máš v kapse... Style má EASY start, tudíž startování bez strkání klíče, ale klíčem musíš dát signál stisknutím tlačítka pro odemknutí vozu. Nicméně stačí tento úkon provést strčení ruky do kapsy a klíč už nevyndávat. Po nasednutí nastartuješ. Nebo se hrábne v případě žen do kabelky, cvak, fláknout kabelkou na zadní sedák. Systém dohledá klíč na hranici půdorysu vozu a odjezd. Editováno: 22. leden 2015, autor: KubinoPv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 já to mám u Háčka jinak... na klice je tlačítko... když přijdu k autu, tak se rozsvítí kliky, otevřou se zrcátka a zmáčknu tlačítko .... na klíče vůbec nesahám... a pak nastartuji tlačítkem... to samé platí pro kufr... přijdu k autu, zmáčknu tlačítko na pátých dveřích a otevřu, po zavření se kufr zase zamkne... píšu to jen proto, protože jsem si myslel, že to tak funguje i u F III... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Easy Start je takový mršák, pak jde dokoupit klasický keyless a tam na klíč nesaháš, mám to v O3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 aha... ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozlik530 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Ahoj taky by mě zajímalo jak se chovalo auto na 17". Mě se ty nový fajnový příplatky zamlovají, technika trochu omládla a já rád tyhle vychytávky Těšim se až nebudu muset hledat klíče v kapsách u kabátu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.