Meldik Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Ahoj, občas mi při jízdě začne cosi bouchat v palubovce, vychází to ze strany spolujezdce, rázy jsou cítit, když sáhnu na kabinový filtr......přirovnal bych to bouchání svazku klíčů, zastrčených v zapalování, o palubovku.......bouchání je nepravidelné...jednou, pětkrát......a zase je třeba na 5 minut klid.................občas to bouchá i když stojím a jen otočím klíčem v zapatování do druhé polohy........větrák je vypnutý............napadá někoho něco???????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 stačí zadať trebárs slovo "klimatizácia v okienku hladať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 9. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Děkuji, netušil jsem, že to má co dočinění s klimou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 3. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Tak servo přestalo zatím zlobit......ťuk,ťuk......je to asi měsíc, co bouchání samo zmizelo, nebyl jsem na žádném resetu,ani přehrání SW..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martis65 Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Zdravím vás prosím vás mám problém bouchání v palubce u spolujezdce. Každou chvíli ťuk ťuk. Nevím čím to bude. Kolik si mám připravit na opravu. Děkuji S pozdravem Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 No trošku stručně popsaná závada. Tam by nic klepat nemělo. Vyšroubuj kastlík u spolujezdce otestuj a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.