Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,

sháním nějaké žárovky s xenonovým plynem a nevím jaké. Pár výrobců tu je: Philips, Osram, Tungsram, Future light, ale nevím, které z nich vybrat.

Máte z vás někdo takové žárovky a popíšete mi, jaké jsou? (svítivost, barva, životnost). Rád bych žárovku, která svítí přibližně stejně jak xenon (bílá barva, vršek do modra).

Díky

Budu vám moc vděčný

P.S.: hodně lidí ve fórech doporučeje Philips Blue Vision. Vím, že vyhrály test asi 40 žárovek, ale jsou již z roku 2004...

Vloženo
Ahojte,

sháním nějaké žárovky s xenonovým plynem a nevím jaké. Pár výrobců tu je: Philips, Osram, Tungsram, Future light, ale nevím, které z nich vybrat.

Máte z vás někdo takové žárovky a popíšete mi, jaké jsou? (svítivost, barva, životnost). Rád bych žárovku, která svítí přibližně stejně jak xenon (bílá barva, vršek do modra).

Díky

Budu vám moc vděčný

P.S.: hodně lidí ve fórech doporučeje Philips Blue Vision. Vím, že vyhrály test asi 40 žárovek, ale jsou již z roku 2004...

Philips Blue Vision mám svítěj pěkně, po 3/4roku mi jedna praskla svítím celoročně, ale vyměnili mi je. Jsou k tomu i parkovačky. Ale, modře jak xenon to nesvítí. Svítí takovým bílím světlem když se podíváš na ty světla a je tam ve světle vidět modrý odraz té žárovky takže pokud máš čirré světla tak by to mohlo vypadat pěkně a na silnici v noci to svítí jako denní světlo. A za mlhy to svítí parádně nepotřebuješ mlhovky. O proti normálním světlum je to paráda

Vloženo
Philips Blue Vision mám svítěj pěkně, po 3/4roku mi jedna praskla svítím celoročně, ale vyměnili mi je. Jsou k tomu i parkovačky. Ale, modře jak xenon to nesvítí. Svítí takovým bílím světlem když se podíváš na ty světla a je tam ve světle vidět modrý odraz té žárovky takže pokud máš čirré světla tak by to mohlo vypadat pěkně a na silnici v noci to svítí jako denní světlo. A za mlhy to svítí parádně nepotřebuješ mlhovky. O proti normálním světlum je to paráda

Díky moc za příspěvek.

Hodně o nich uvažuji, protože jsem si četl i různá jiná fóra a tam doporučuju Philips Blue Vision. Jen nevím, kde je koupit, když už jsou z roku 2004. Jak svítí v noci když je mokrá cesta oproti klasický originálním žárovkám???

Vloženo

Taky uvazuju, ze zmenim za tyhle, ale pouzivam Elty 55/100W a nemuzu si je vynachvalit, trvanlivost pri celorocnim sviceni cca 2,5 roku a dalkovy proste svitej ukrutne a bile, a potkavacky jsou legalni...

Vloženo
Ahojte,

Díky

Budu vám moc vděčný

Mám je taky a jsou opravdu super. Kupoval jsem je v Globusu v Praze na Zličíně.

Vloženo

Mám je taky a jsou opravdu super. Kupoval jsem je v Globusu v Praze na Zličíně.

Díky moc za vaše názory. Už jsem proběhl plno různých fór a hodně lidí doporučuje a má kladné zkušenosti s Philipsi Blue Vision. Takže zdá se půjdu do nich. Jen nevím, kde se dají koupit.

Nevíte někdo, kde se dají koupit v Brně a za jakou cenu?

A máte někdo zkušenosti s Philips power2night?

Díky

Vloženo
zdarec tak co z repasu už vzešlo?A co sem měl já jak jsme to kupovali spolu v tom brně hned na začátku nevíš tomas?

čus, jo sešlo z toho, protože ten kámoš nebyl schopnej to dovést a do Boleslavi se už nedostanu, tak na to prozatím seru. Četl jsem názory v různých fórech Fordu, Citroenu atd. co se týče žárovek a nejvíce lidí je spokojeno s Philips Blue Vision. Vyhrály aji test žárovek, tak půjdu do nich. Teda pokud je někde seženu ještě. Vyrábí se už dost dlouho.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...