Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, má někdo zkušenosti s originálními slunečními clonami zadních bočních oken? Chtěl bych nějakým způsobem zastínit cestující na zadních sedadlech (děti), ale když jsem se díval na cenu originálních clon, tak se mi protočily panenky... Může mi někdo vysvětlit, jak můžou 2 oka z drátu a cca půl metru síťoviny stát cca 2400,- Kč?

• Autor

Jj, přesně ty. Máš s nimi nějaké zkušenosti?

Upraveno od Sranki

Ahoj.

Mám je na OCT2.

Seděj krásně-ale ta cena :feve:

Já je koupil starší o 50% levněji ;)

post-33603-0-84417300-1308038416_thumb.j

post-33603-0-24175900-1308038474_thumb.j

Mam ty originalni, na zadnich oknech instalovany v podstate trvale (deti jsou jiz velke, a s nami jiz nejezdi). Jsou velmi kvalitne zpracovany, snadno snimatelne a udrzovatelne, a je pres ne docela dobre videt ven, kdyz vzdau nekdo sedi. Zadni interier velmi dobre zastini, s mami SunSafe skly to je vynikajici kombinace. Vyhoda originalniho reseni, ze sedi naprosoto perfektne, a nikde NIC neprosvita.

A cena ? No vzhledem k tomu, ze moje auto bylo dost, dost drahe, tak me cena tech clon nepripada az tak mimo, jsou opravdu vysoce kvalitne a chytre zpracovany.

Upraveno od omicron

Mám je taky,cenu jsem srazil na dvojku,ale stejně je to darda.Fakt je,že oproti těm neorigo je zpracování výrazně lepší,přichycení úchytkami je dílem okamžiku.

Vozím prcka,takže je to nutnost.Auto vypadá,jako když má folie...........

• Autor

Mám je taky,cenu jsem srazil na dvojku,ale stejně je to darda.Fakt je,že oproti těm neorigo je zpracování výrazně lepší,přichycení úchytkami je dílem okamžiku.

Vozím prcka,takže je to nutnost.Auto vypadá,jako když má folie...........

Na fotkách ty clony vypadají, že zakrývají jenom polovinu okna. To je fakt, nebo se mi to jenom zdá?

Nevím,jak to myslíš-mám jen ty,které kryjí okna na zadních dveřích.Do auta není zvenku příliš vidět,ale zevnitř ven ano.Okýnko se nechá normálně stočit.

Pak se nechají dokoupit clony na malá zadní okýnka u plata a na 5 dveře.........

Tady mají celou sadu. Stejný výrobce jako má Dodo-Kolín.

Ano, jsou od Miloštěku.

ZDE je výrobce ;)

Jen ta cena :feve:

• 1 rok později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.