Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Když budu mít radio ktery se nebude komunikovat přez maxidot bude to hlasit chybu nebo se tam jen nic nezobrazí?

To pole pro Rádio nebude svítit a nic ukazovat. Tedy jen v případě, že to je v módu, kdy to má ukazovat rádio. jinak ta část maxidotu funguje normálně.

Položka Audio je zobrazena pouze tehdy, je-li z výroby namontované autorádio zapnuté.

• 4 měsíce později...

Zdravím chlapi, nechcem zakladať novú tému, chcem sa opýtať, mám OI s MaxiDotom, vymenil som rádio Symphony za JVC, ukazovalo mi v tej hornej časti info z rádia, teraz mi neukazuje, je to jasné, keďže nemám pripojený ten konektor. Chcem sa len spýtať, či sa to nedá nejako zrobiť aby aspoň tá horná štvrťka displeya svietila? Podporujú to iné "nefabrické" rádia takúto funkciu? Ďakujem. :kol-33:

bohužel l :( možná tak prázdná nádrž :kol-48:

chyby motoru, prázdná nádrž atd... proto nemá cenu montovat maxík bez origo rádia :-)

Myslel som, že keď by som spojil tie 2 káble, či by sa aspoň nerozsvietil... Vďaka za odpovede, škoda, že to originál rádio je nič... :kol-25:

ty dva káble jsou datové.. když je spojíš tak si rozjebeš zbytek datové komunikace v autě.. okna, centrál, gateway, a nevím co ještě běží na CAN-K

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.