deco Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Ještě k těm švihadlům v zadu,tady je má taky. http://www.annonce.cz/inzerat/skoda-fabia-rs-r-04-28915944-wzzeqs.html V serv. knížce je uvedeno RS Editováno: 22. leden 2015, autor: deco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 je to RS Clasik :-) Například švihadla se do zádu dávaly, do top výbavy tomu schází povícero věcí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Voki6-------> na tvojem místě bych šel do benzínu Aji u nás se v poslední době ukradlo hodně FI/FRS.... :/ Z benzínu bych šel do 1.4 16V 55kw (můj případ) a nebo později 1.4 16V 59kw Na běžné ježdění bohatě stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Joo švihadla byly i v FRS, taky výhřev sedaček bývá různý, možná i víc toho."z výkonu budeš nadšený ale ty peníze se nevyplatí ..", přesně proto jsem to sem psal, jestli to má vůbec smysl ji kupovat a většina říká, že ne. Tak budu sledovat nabídky FII jak těch benzínových 1.4 16V, tak i třeba ty naftový 1.9 TDIčka. Díky moc, tak pak se třeba předvedu, na co jsem se zmohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Voki6-------> na tvojem místě bych šel do benzínu Aji u nás se v poslední době ukradlo hodně FI/FRS.... :/ Z benzínu bych šel do 1.4 16V 55kw (můj případ) a nebo později 1.4 16V 59kw Na běžné ježdění bohatě stačí taky bych to tak viděl, relativně to i jede a oproti naftě je v tom větší ticho. Cena proti RS poloviční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Přesně tak a taky budeš mít větší fin.rezervu kdyby něco Hlavně bych po koupi udělal rozvody,pumpu,kladky a při jednom bordelu i klasický servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Tak to jsem nevěděl, že se dělala soc. edice RS Fabky. Inu díky za objasnění, člověk se stále učí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 S velkým servisem, výměnou filtrů, kapalin, popřípadě i rozvodů se počítá. Je to peněz a peněz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 U ty 1.4 16V bych ještě zvážil koupi, ten motor mám doma a klepání pístu mě nemine. Mrkni na fóru, řeší se to neustále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Když jsme u motoru 1.4 16v 55kw-nevíte na kolik výjdou rozvody včetně pumpy a kladek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi5 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Mrkni na skoda-dily. Cz, tam je celá sada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Anebo do příslušného tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Ok,jasně díky to mě taky napadlo ale myslel jsem jestli ste je někdo třeba nedávno nedělaly nebo tak něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Mě by jen zajímalo proč tady všichni tak haní RS mě třeba připadne že to je úžasné autíčko. Ano RS hooodně často vzadu švihadla plus další věci. Až poslední modely byly více vybavené protože jezdily už i FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Ale tady nikdo neříká, že není úžasný. Jen se velmi špatně shání kvalitní ojetina a vhledem k dnešním standardům je dost drahé - za ty peníze se dá pořídit Superb a to je zase úplně jiné svezení... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Wittmann má recht. Za ty prachy máš supa. 1.9 tdi ve slušném stavu pořídíš do 130000,- A sveteš se mnohem pohodlněji, jak ve fóbii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 (editace) To auto si hold drží cenu takže se ve stejné cenové kategorii dá vybrat z obrovského kvanta aut. Jinak k Supovi auto to je fajn ale taky už docela prehistorické stejně jako Fabie. My dostali tak neskutečnou cenu že prostě nešlo odolat Editováno: 23. leden 2015, autor: Bullets Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 no právě, že i ten superb je prehistorický, jenže on je stále o dvě třídy výš..... Jedničková fabie je dnes minimum, to že do ní dáš nedupanější motor to zas tak moc nevytáhneš. Během posledních dvou let, kdy přišel Rapid, O3, F3 a byl představen S3 fabka zestárla o 10 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Je to jiné auto hlavně co do prostoru Fabka je spíš jako druhé auto do rodiny (přidávám Prasátka-téměř totožné se Supem co jsem kdysi měl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 http://auto.bazos.cz/inzerat/43395191/SKODA-SUPERB-25TDI-120kw-FACELIFT-ROK-2007.php Docela krasavec za 133tis. 07 rok výroby a 2,5l 120kw.. a nebudeš se muset mačkat a když budeš chtít tak se svezeš i svižně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Pánové, zpět k tématu! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rothos Vloženo 23. leden 2015 Sdílet Vloženo 23. leden 2015 Jinak jestli si opravdu chceš koupit frs, tak nekoukej na to, jestli se to krade nebo ne. To by jsi si pak nemohl koupit vůbec nic. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki6 Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 A co třeba motory 1.2TSI(63kw) v FII face? Rodiče mají 1.4TSI(90kw) v OII face a jsou s tím teda spokojení, jezdí to hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Já osobně bych volil v FII raději starou dobrou atmosféru 1.4 16v 63kw Jasně že TSIčka jedou příjemně ale z hlediska toho jak se ty TSIčka sraly.... :/ Prostě když si můžu o tohohle auta ještě vybrat tak bych volit atmosféru Ale záleží to na tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 jj, o vytahování a přeskakování řetězu, je tedy toho plno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.