Morfeus Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 PIN jsem vyčetl Supervagem, zkoušel jsem to i opakovaně, číslo musím mít správné. Při zadávání loginu je číslo potvrzeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Můj postup pomocí supervagu: Namontuji nové (Maxidot) budíky. Na Supervagu zadám Adresu 17, Login: ..... zadám pětimístný kód nových (Maxidot) budíků 7: Adaptation - Enter Channel - zadám 50 .... vypadne hláška Invallid Channel Adresa 50 je z nějakého mě neznámého důvodu blokovaná. Ještě si půjčím VAG-Com, uvidím jak pochodím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Tak jsem to ani Vagem nepoléčil. Po zadání PINu v Loginu adresy 17 zůstává stále kanál 50 nepřístupný. Imobilizér je i nadále aktivní. Zkusím nechat budíky zapnuté a opakovat postup za nějakou dobu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Zdá se, že je problém objeven. Byl špatný kontakt v pravém konektoru budíků (zeleném). Nyní je možné po zadání loginu kanál 50 otevřít. Bohužel asi budu muset po mých nezdárných pokusech o zadání PINu nějaký čas čekat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 v SuprVagu se nedává 5 místný ale 4 místný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 Díky Cosby, to už jsem zjišťoval - první číslo (0) se přičítá autmaticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
irka Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Zdarec chlapci,zlobí mě budíky padají rafičky,skoušel jsem volat na inzerát že budíky má za pěknou cenu,ale mě řekl že je to podle roku výroby.On má 2001 a já mám 1999 že to snad tam nepujde at se poradim s někim kdo tomu hoví. Porad te co mám dělat už mě to štve tůle jeli za mnou muži zákona dobře 15km lepily se na mně a samozřejmě že sem nevěděl kolik přesně jedu no děs mýt takhle v patách polici a nevědět kolik jedu.Prosím pěkně radte dík chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 nejsnazsi je origo budiky opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 nebo sežeň budíky ze stejnýhho roku, na aukru to bývá často... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 vyměníš budíky, ale musíš znát pin k novým budíkům a nakodovat klíče!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalkaspr Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Ahoj, chtěl bych se vás zeptat jestly budou pasovat budíky z faceliftu(2001 a výš) na předfacelift(1997-2000)? Zkoušel to už někdo? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 (editace) do toho otvoru to vleze otvory pro šroubky jsou na stejných místech oba konektory mají stejnou barvu a počet pinů to je asi jediný co tu ještě nikdo nenapsal jinak vše ostatní je tu nejméně 100x napsáno používaj funkci HLEDAT Editováno: 16. Květen 2010, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 :smich: Vaša :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romiino Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 zdravim, mam octavii 2000 1,9 tdi asi 110kw a na levem displayi mi zobrazuje jen hodiny a nejde to přepnout na spotřebu atd, zistil jsem že bývalý majitel vyměnil budiky z 1,9 sdi vdo 1999 ale číslo neznam, je možné že ty budíky nemají trippc, jak se to dá zistit vlastně. a ještě jednu věc prosím pokud někdo zná správné číslo budíku co tam patří,, je to 1UO 920910F, pokud je vyměním a neznám pin, kde ho zistim,, díky moc za jakoukoli radu. romixx ps. problem je v tom že nejede rychloměr a ukazatel ujetých km,, i když se parkrát zvednul a fungoval na párset metrů,, a hlavně se nemužu připojit na vag , píše že nema odpověd s jednotky,, auto jede i když na dvojku a trojku při středních otačkách v záběru cuka,, na plný plyn jede v poho díky za jakýkoli postřeh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelukaspe Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Zdravím, Nedávno som riešil padanie budíkov dal som to spraviť a budíky frčali možno 2 týždne a potom z nezistených príčin komplet prehoreli. Mal som možnosť zohnať budíky z OCTAVIE RS rv. 2001. Ja mám Octaviu 1.8T110kW r.v 2000 Touto cestou zháňam niekoho kto by mi to spojazdnil vlastne na kódoval všetko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 číslo nových a starých budíků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 z nezistených príčin komplet prehoreli budíky z 2001 jsou už CAN tz jednotka airbagů se nebude správně bavit s budíky = bude stále svítit kontrolka airbagů pokud jsou z MR 02 tak nepůjde ani signalizace otevřených dveří = nebude ti pípat když necháš zaplé světla při odchodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelukaspe Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Zdravím, Nedávno som riešil padanie budíkov dal som to spraviť a budíky frčali možno 2 týždne a potom z nezistených príčin komplet prehoreli. Mal som možnosť zohnať budíky z OCTAVIE RS rv. 2001. Ja mám Octaviu 1.8T110kW r.v 2000 Touto cestou zháňam niekoho kto by mi to spojazdnil vlastne na kódoval všetko. Sú na predaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pelukaspe Vloženo 15. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2010 z nezistených príčin komplet prehoreli budíky z 2001 jsou už CAN tz jednotka airbagů se nebude správně bavit s budíky = bude stále svítit kontrolka airbagů pokud jsou z MR 02 tak nepůjde ani signalizace otevřených dveří = nebude ti pípat když necháš zaplé světla při odchodu zohnal som orig. budiky tie rs su na predaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 ty spalene nejsou na prodej? mifi@tv-video-sat.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goto Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Ahoj potreboval by som rýchlu radu od kompetentných mohol by som vymeniť budiky na obrázku označené ako "A" za budiky označené ako "B" ??? Vopred ďakujem. Fotografia na porovnanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 bylo to tu 100 x jde všechno ale některý věci ti nebudou fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n.ovcak Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Zdravím. Mám možnost sehnat polodot budíky 1U0 920 921 G. Mám O1 r.v.2001, ale díky haldexu je tam CAN. Současný budíky jsou 1U0 920 810 F. Komfortka 799AH. Je možné hodit tam jen tyhle budíky bez změny čehokoliv jinýho, aby vše makalo tak, jak má? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 1u0920921G je ale v mílích! půjde ti tam, ale nebude fungovat gong když necháš rozsvícené světla.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n.ovcak Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 a jdou překopat na km/h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.