Publikováno Červen 26, 201114 r Zkoušel to někdo potahnout lišty atd co se vše loupe carbon 3D folii ? Folie 3D Upraveno Červen 26, 201114 r od Michal878
Červen 26, 201114 r Co vím, tak ne. Ale to loupající se bude chtít stejně dosloupnout, kvůli přilnavosti a rovnosti povrchu. Sice ten přechod mezi sloupnutým a nesloupnutým není výrazný, ale folie na to jistě zareaguje.
Červen 26, 201114 r Autor Spíš by to chtělo někoho kdo stim umí pač to neni nic na moje nervy a neni to zrovna levny abych se natom učil Upraveno Červenec 6, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Červen 28, 201114 r Zkus zavolat do firmy, kde folie aplikují a poptej se, na kolik to výjde Pak hoď echo
Červenec 6, 201114 r Lehký to není ale dělám si celýho superba do carbonu a víkendu bude hotovo než za to někomu platit udělám si to když bude někdo chtít něco do carbonu stačí mi napsat....
Červenec 26, 201114 r Caute, delam jsem si rucky v Supu a ramecek kolem radia, hlavu radici paky automatu.. Prace v pohode.. Jen prvni pokus byl narocny.. Nic slozityho, ani narocnyho ;-) Chce to dobrou horkovzdusnou pistoli s regulaci.. Muzu nafotit, vypada to luxusne.....
Červenec 26, 201114 r Ja som potiahol všetky sivé časti na palubovke a dverách Upraveno Srpen 21, 201114 r od tomihanus
Červenec 26, 201114 r Tak vždy záleží na plastu který chceš potahovat. Všechny folie 3D carbon i jiných vzorů se dají lepit na plastové části. U některých plastů folie drží u některých ne ( z důvodu velkého tepla, špatné fixace folie, povrch plastů je mastný nebo zakouřený od cigaret atp.) proto většinou se používá primer od 3M na plasty. Je to látka s kterou se potře plastový díl a později polepí určitou folií. Nevýhoda primeru je: naruší trošku povrch plastu udělá tzv film a špatně se odstraňuje polepená folie. Vždy záleží na použití 3D carbon folie ne každý výrobce má vhodnou folii na polep plasových věcí
Červenec 26, 201114 r taky jsem si hrá a pokusím sem dát fotku. Upraveno Červenec 26, 201114 r od sup01
Září 14, 201113 r Ahoj z moji zkusenosti folie spatny a strasne drahe, vim v Olomouci o cloveku ktere je schopnej to prelakovat jak si vyberes ( ma vzornikk asi 1000 barev) a vypalit v peci a celej interier stoji 1500 az 2000, a je to daleko lepsi nez cela folie, ta proste casem seschne
Únor 14, 201213 r Jo ceny dobrý, ale kvalitou se to 3M nevyrovná. Už jsem jich taky vyzkoušel hodně výrobců. Lepil jsem jak interiérové díly tak části karoserie
Květen 30, 201213 r Zdravim.v cera jsem polepil strechu ale bojim se aby se mi nevratila.poradte jak fixovat konce folie.dikes
Květen 31, 201213 r Na konce před lepením nanést " primer " + vyhřát fólii na 240 stupnu po dobu cca 30s aby se zafixovala. Pokud uz to mas nalepeny tak s primerem je pozde, skoda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.