Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Štěpánov je kousek,občas se tam ukážem za známýma...kolik ti to vyšlo v Boskovicích a jak dlouho to trvalo?

Fedor v PV prý také není špatný,ale zkušenosti s ním nemám.pak mi ještě kamarád říkal v ol o Autogas eko montují Magic nemáte s tím někdo zkušenost?co mi o tom psaly nevypadalo špatně,ale lepší je asi dát na zkušenosti uživatelů:)

na můj tříhrnek to bylo 26 500, plus jeden válec je to plus 1000,-. Dělá dvě auta týdně, tedy dovezeš v pondělí vyzvedáváš ve středu, nebo přivezeš ve středu odvážíš v pátek

kdyby jsi uvazoval o STAGU tak muzu doporucit v Tvem okoli sveho plynare... Ja jsem s nim vic nez spokojenej

kdyby jsi uvazoval o STAGU tak muzu doporucit v Tvem okoli sveho plynare... Ja jsem s nim vic nez spokojenej

Kolik na něm máš najeto a na kolik tě to vyšlo?Stag mi nabízeli jako levnější variantu,ale vstřiky prý nevydrží to co BRC.-To je prý lepší když člověk hodně najezdí a plánu je si auto dlouho nechat.....tak mi to v jedné firmě řekly:)

Za kontakt budu určitě rád.

silarm je spokojenej, pořád do něčeho vrtá a šťourá, pro člověka, který hodně jezdí z mého hlediska vše co má vstřiky Valtec není, ze školení s polákama vím, že dávají životnost AŹ 50 tisíc, ale co je to až....8, 10,15,20 či víc, na rozdíl od toho dává BRC 4.5 milionu zdvihů, takže zase budeme polemizovat, spíš ne, mám tu moře práce....

A podle čeho se vlastně pozná špatný vstřik? Mám na Stagu přes 60 tisíc km, tak co mám čekat?

to jo porad do neceho vrtam :) jinak bych znal auta uz je z monitoru... Plyn mam neco pres rok a pul najeto kolem 80 000km a me zkusenosti nejsou myslim na 1,4i aplikovatelne (ty nebudes mit problem motor nakrmit)

polemizovat netreba, pro cloveka kterej hodne jezdi Valtek 30 opravdu neni to prave... Vsechna auta v mem okoli jezdej ale na valtekach jezdej. A muj nazor jestli Ti Valtek vydrzi 8, 10,15,20tisic tak je neco hodne ale opravdu hodne spatne s plynem ktery tankujes. Pri tankovani kvalitniho plynu zadne zalepeni nebo zadreni nenastane. Tim nechci rict ze valtek (narozdil o diskuze na toto tema) je vecnej.

U silnejsich motoru muze nad 50tis dojit k unaveni pruzinek, u slabsich motoru nad 70tis k zaklepani dorazovych gumicek. prvnich 30-40tis by se ani nemelo nic dit s naladenim. Pro me jako stourala ma valtek hlavni vyhodu levna a jednoducha servisovatelnost.

Ja nikoho nechci o nicem presvedcovat (proc taky) , kazdy ma svuj rozum. Jen pozor na jednostranne nazory, to mi prijde vzdycky zavadejici. Poptej se vice plynaru vice uzivatelu (treba malta). Urcite se zeptej i na to kolik das u plynare za bezny servis, revize... popripade kolik za repas cisteni/repas valteku. Pak urcite i zkusenosti lidi co od daneho plynare auto namontovane maji...

A podle čeho se vlastně pozná špatný vstřik? Mám na Stagu přes 60 tisíc km, tak co mám čekat?

tak kdyz je jeden vstrik oproti ostatnim nejak rozhozenej tak to poznas na behu motoru, neprevaluje se tak pravidelne. Vetsi problemy rozsvitej check, chcipani motoru atd.. Vymlacene dorazy poznas taky hned to mlati jak v pendlovkach :)

já se ještě rozhoduju....kde jsis to nechal dělat a na kolik tě to vyšlo silarm

zkousel jsem Ti poslat zpravu, ale nejak mi to nejde. Mas emeil?

Aktualni cenu se musis poptat. Navic ja jsem to mel drazsi protoze mam na turbu silnejsi komponenty trubku od nadrze i multiventil.

• 3 týdny později...

je zde nějak mrtvo...

• 2 měsíce později...

Tak už sem předělal,zatímm najeto 1000km a spokojenost

tak povidej pro co jsi se rozhodl? doufam ze budes prubezne informovat...

no má to Tartarini EOBD ne? :kol-28:

tak vítej v klubu a ať slouží :kol-47:

je to EVO 7 nebo 8,nevim...

EVO 08 tam jsou vstřikovače

Upraveno od Malta

tak nevim,kde to najdu?

Na vstřiku je nápis, Evo07 se již nedělají....byli nahrazeny Evo08.

Jedině, že by někde vyhrabal zaprášenou sadu, což dokáže....jak jsem již zjistil, nejmenovaný Brněnský montážník.

Před cca dvěma lety jsem zkoušel své první Lovato-Easy Fast Smart.....tehdá se dělali ŘJ ve verzi 1....

Po dvou letech....tento rok v lednu jsem znovu začal nabízet Lovato-Easy Fast, neb udělali několik změn....toto je verze 2.

Obě jdou poznat softem.....no a před cca 2měsíci jsem řešil jedno čerstvě rychlo-namontované auto, které mělo zrovna Lovato v první verzi....takže krabice asi někde z rožku skladu minimálně rok a půl stará.

• 4 týdny později...

Ahoj. Chystám se na přestavbu FII 1.4 63 KW. Nemáte tip na přestavbu v okolí Ostravy?

Samozřejmě že bych nejraději volil pana Karla :-), ale je to fest z ruky.

Pobočka Unger v Boskovicích, tím je myšleno http://www.topctyrkolky.cz/kontakt_1282307520 ?

Tady v okolí v OV, mi bylo doporučeno http://www.autogas-lpg.cz/.

Taky váš názor na použitý systém s ohledem na to, že půlka ročního nájezdu (17 tkm) bude po dálnicích rychlostí 130-140 (kolem 4000 ot/min).

Taky bych se chtěl zeptat, jestli je nějaký výrazný rozdíl v toroidních nádržích, který dodávají při montáži a těch, koupených třeba zde

Předem velké díky za odpověďi.

(-:

rozdíl v nádržích není žádný, musí ovšem projít přes dovozce zařízení do republiky, jinak se nedá zapsat do systému Davoz(na odborech dopravy na městských úřadech)....

cus, 10.9 jdu na montáž lpg, jsem předběžně objednán do agw brno, dle všeho jedni z těch lepších firem.. snad... podle referencí.. jdu do tartarini, cena 27t korun..ještě mám na výběr stag, je to jiná dílna a maj akci za 19990.. nevím, ale to tartarini mi přijde lepší než pšonek.. už jen to,že je to origo a ne nějaká skládačka jak pšonek..ročně najedu 22000km, takže potřebuju ,,spolehlivé ,, zařízení... no, pokud by tu někdo z fora montérů plynařů neměl do čeho píchnout a mohl by mi to udělat dřív, dejte vedet, třeba se domluvíme.. jen okolí Brna. mám fabii II 63kW 1.4 MPi, najeto 21 tkm, rok stará. combi

Upraveno od JirkaBrno

V Brně...hlavně nepřešlápni....někteří začali jít více po penězích než po štěstí zákazníků.

Nedávno sem řešil Leona 1,8T cca 140kW přestavěno u firmy "xy" z Brna....jako že auto nejezdí na LPG dobře - na to už jsem zvyklý...

Horší je to, že vedli flexibil hadici zrovna v okolí turbíny, která svou teplotou začala topit onu zmiňovanou hadici.

Bohužel opravit (natahnout novou) sme v tomto voze nemohli na zákaz zákazníka...neboť se jedná o problém řešený skrz soudní spor.

Jo,Jo paule, máš pravdu, začíná to Čadkem....každá firma si honem nabrala lidi z ulice, aby "nabouchali" co nejvíce aut,úroveň a kvalita velice mizivá...to jen my blbci jelikož máme rodinné firmy a zodpovědnost makáme už i o sobotách a nedělích, aby zákazníci neodcházeli právě k takovým firmám,,,už mi odešlo tak 60 lidí, protože jsem říkám, že nejbližší termíny jsou až koncem září...

Tak já momentálně tak nějak zatíženej montážemi nejsem.

Ale je nefér opravovat po někom auto "v záruce a to i čerstvě po montáži" s tím že prostě nejede dobře....

Tu finanční smetanu slízne někdo "tou montáží" a ten co to opravuje po někom se s tím zadrbe za pár drobných.

Proto už prostě lidsky-nelidsky stanovuji za opravu fixní platbu....už si dávám pozor na 3 firmy.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.