Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak super ze jsi s plynem spokojenej... tak at ti to slape chlape!

jj diky, snad to pojede vse co nejdyl za co nejmin.. :-

plynaři, jaké svíčky používáte do 1.4 63 kW, kod CGGB, .. mam nějaky tip od malty, ale raději at jsou alternativy... jaky typ plus po kolika je měníte.. dival jsem se do knížky, ale oni to tam už nepíšou.. :-) diky.

Upraveno od JirkaBrno

caute plynari.kupil som 2 rocneho roma 1.4 63kw16v najazdene 22 150km,vibava sport,predlzena zaruka na 4 roky-60000km,metaliza,zamok spiatocky,N1-deliacou mrezou za cenu 8 000eur od Skodovky.som spokojny az na cenu benzinu 1.6eur tak po roku som musel pouvazovat kvoly praci ci dat auto na LPG alebo vimenit za TDI.no a tym ze auto by odo mna chcely odkupovat za 6 000eur tak volba bola jasna.v 22. maja 2012 som dal v Pezinku prerobit roma na lpg .splinovac SOLARIS sekvencne vstrekovanie,55l nadrz-za priplatok 30eur,vimena sviecok.cena dokopi aj s prihlasenim na dopravnom urade a potom na policii bola 1 200eur.nastala zmena po prepisani do tech. preukazu pocet miest na prepravu osob z 5 na 4.visvetlenie bolo ze by som prekrocil vahu auta pri danej motorizacii a vibavi-mne osobne to nevadi. mam uz najazdene cez 5 000km na lpg.moja spotreba na lpg je cca 7l na 100km.jazdenie je super.po zohriati motora na 35stupnou sa automatycky prepne.ja to vobec necitim.obcas sa my stavalo ze do krizovatky na neutral mi motor zhasol-nasledovne v pezinku chyba odstranena cez PC.a este jeden problem unik chladiacej kvapaliny cca0,5l.tieto motory ze maju tieto problemy a ze praska nejaka plastova suciastka s lpg to nesuvisi tam je prepojenie o.k.musim viriesit pret zimou.pripade napiste nazor ak mate nech je akykolvek.tak zatial.

mam montovany lpg v brne pan čadek a su uplne spokojeny zadny problemy ani pri montazi ani pri jizde mam tam delany uz druhy auto prvni jezdilo 8 let nez sem to prodal a druhy jezdi rok a je vse v poho takze muzu doporucit

ještě by bylo dobré napsat co to bylo a je za auto

tak první byla felicia (brc) jezdila by dál bez problému a za dobrou spotřebu ale rezavěla tak musela pryč.Teť mám rooomster 1,4 16v 63kw je tam elpigas eobd bez problému najeto 25 000km co vím tak zatim na tenhle systém nikdo nenadává

tak vidiš... jsou tu lidi co nemužou přijit čadkovi na jmeno.. ale asi jsi chytl dobreho mechanika.. gratuluju a jen tak dale.

Reaguji na Jirku...

Hele, Čadek, co mám informace tak nemontuje.....je to kšeftmen, nikoliv fachman.

Má tam prej několik mechaniků......z toho jsou někteří opravdu dobří a někteří opravdu kokoti.

Pár jejich aut sem řešil (i po montáži), ale zato jsem asi týden zpět viděl od nich udělaného Ford Explorer F150 motor 6,2L a zákazník říkal že má najeto přes 60 000km bez jakéhokoliv problému (Elpigaz EOBD).

Znám větší "***" z Brna, kteří si hrají na profesionály a neuznají žádnou svou chybu.

jj verim, čadek nemontuje, je to jeho firma, má na to lidi, co mám informace tak prej je nějak nemocnej na nohy.. to je to, píše na svých stránkách, že má 12 mechošů.... tak asi je uživí..

čadek to tak má,má zaměstnance a ty to dělají potom není problém aby za den měl předělany auto na lpg a ještě ma volny lidi na jinou prácu jako emise a případný servis a bere bez obědnáni

Předěláno v Boskovicích na Tartarini. Vyjeta jedna nádrž :-) spotřeba cca 8,5, z toho 200 km - 160 po dálnici, zbytek po městě s tím, že jsem jezdil svižněji než obvykle.

Jsem zvědavan a další, snad už "klidnější" nádrž.

FII / 1.4 / 63 kW.

Upraveno od Smokey

Ještě co mě napadlo, když mi zapsali do TZ novou pohotovostní hmotnost, že neodečetly váhu rezervy.. v mém případě 17,5 kg (-:.

Jinak fárám teď opravné sady. Nevíte není tu na to někde topic?

Zatím vítězí sada Air man nebo tento kompresor (jako jediný se mi vleze do zbylého místa vedle toroidu - mám krátkou Fábii) + nějaký ten slime / knoty.

Dix za názor

Předěláno v Boskovicích na Tartarini. Vyjeta jedna nádrž :-) spotřeba cca 8,5, z toho 200 km - 160 po dálnici, zbytek po městě s tím, že jsem jezdil svižněji než obvykle.

Jsem zvědavan a další, snad už "klidnější" nádrž.

FII / 1.4 / 63 kW.

ahoj, taky mam od sveraka predelano.. nemas nahodou vinovou kratkou fabku?? Jinak se nejak moc netes, ja ma najeto 1200 km od prestavby a spotreba je kolem 8L, prvni nadrz 8.5 a to sem to honil , druha jeta poklidne, tak bylo 7.5 a tedka mix klidek a nahovado a tam je to za 8l/100km.. pri cene 17kc za 1l plynu to neresim

co se tyka kompresoru.. ty si myslis ze to plivatko ti to kolo nafoukne?? :_icon_smich2: spis bych rekl ze ti to driv zacne horet, ... mam podobny a po 5 minutach foukani se z neho zacalo velmi intenzivne dymit.. ja vozim kolo...

Upraveno od JirkaBrno

160 km/h po dalnici, rychle jezdeni po meste a spotreba 8,5l/100km LPG? A ted jeste tu o jenickovi a marence :)

silarme- ja jezdim s timto motorem 1.4 63kW dost nahovado, nešetřím to, dalnici jezdím tak 1¨/3 cesty do práce, tam jezdím tak 130, 140, zbytek Brno.. jezdím Vídenská- kolem hřbitova nahoru do kopce-Jihlavská, pak zadem kolem kriminalu, do tunelu, Pisarky a v Kr.Poli končím. a nazpět jedu tunelem do kopce, na dálnici, vyjedu u Futura a smer na Rajhrad.. takže jedu město- dálnici- pianko.. průmer mám momentalně necelých 8 litrů.. jak se motor chová při 160 nevim, ale já mu klidně věřím že jel za 8,5 mám ten samý motor a momentalně jezdím pod 8 ale jak říkám, auto rozhodně nejezdí stylem fotr s rodinou za zády.. jezdíme v autě stále 2, někdy celá rodina, tedy 4 lidi. momentalně jsem dotankoval 38.55 lpg na 490 km.. když odečtu 10km na benzín,než se auto zahřeje, tak mi to vychází kolem 8 litrů plynu...

Upraveno od JirkaBrno

ty si myslis ze to plivatko ti to kolo nafoukne?? :_icon_smich2:

Hele mám nějakýho šmejdíka....vrčí jak Alík, nicméně pomalu, ale jistě kolo nafouká....s přehledem na 3Bar...

je pravdou ze ten motor neznam... ale 160km/h bych vzhledem k vykonu, atmosferickemu plneni, 5stupnum velikosti auta typoval na otacky prevysujici 4500/min a o nejakem lehtani plynu taky asi nemuze byt rec. A pak mi budete tvrdit, ze to v tomhle zatizeni zere jen 8,5l LPG (tzn. rekneme v benzinu lehce nad 7l)... kolik ma tohle auto udavanou kombinovanou "laboratorni spotrebu" benzinu 6.5-7 l/100km???

ja jen aby jsme to tady za chvilku nemeli to same jako, ze TDi jezdi za 3l/100km kdyz to nesetrim :)

160 kmh bylo brno-ostrava. Otáčky byly něco pod 4,5. Jel jsem sam a prazdny. Zbytek po Ostrave, kera tim jak je roztahana neni zas tak typicka priklad ježdění po městě, ale auto jsem vytáčel mnohem víc než běžně (normál nad 3,5 ot nejdu). Nabráno 40 l LPG, najeto 470 km.

V dálničním provozu plně naložený ve 4 lidech s truhlou na střeše při rychlosti 140 mi to podle PP žralo 7,5 l benálu.

mam roomster 1,4 16v 63kw spotreba podle technicaku 8,9 5,6 6,8 ja sam kdyz jezdim brno a okolo tak mam spotrebu plynu do 8l,jinak sem jel dalnici brno karlovy vary tri lidi a v kufru zavazadla a na strese 3 kola a cela cesta podle pp v benzinu byla 8,5l.Kdyz jedu ze strany svitavi a nahodou me tam potom podna na pp spotreba 5,5l tak mam vsude rikat ze mi to zere jen tak malo? to je blbost je to z kopce proto ta spotreba jinak jak pisu plynu do 8 litrubez dalnice.

tak tohle uz myslim, ze je realny pohled :) vsechno do desti v plynu je super spotreba... verim ze s tim motorem nebude problem dlouhodobe jezdit do 8l/100km, ale neverim ze po dalnici konstantni rychlosti 160km/h

Upraveno od silarm

to je jasny do tech 8l jezdim tak nejak normal ale 160km tak nevim kolik by to zralo jak pisu brno-vary tak to sem jel 110km a bralo to 8,5 litru benzinu.jinak zatim celkova spokojenost se vsim

tak tohle uz myslim, ze je realny pohled :) vsechno do desti v plynu je super spotreba... verim ze s tim motorem nebude problem dlouhodobe jezdit do 8l/100km, ale neverim ze po dalnici konstantni rychlosti 160km/h

jak jsem došel k spotřebě jsem psal, takže veřte nevěřte. Napíšu zas další nádrž (-:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.