huju3 Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 dufam nezakladam zbytocne novu temu lebo nikde som to tu nenasiel ze by to niekto riesil na supu.nazdar pani. prosim vas neriesil niekto tachometer na supu? ja mam 1.9tdi pd rok 2002 a rychlost mi ukazuje o 10km/hod viac ako je skutocnost. prosim porate ako to vyriesit. diagnostyka neukazuje ziadnu zavadu. pneu mam origo 205.55 R16 dakujem za kazdu odpoved vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Ako si to zistil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Nič si s toho nerob. Mne to ukazuje zhruba tak isto ale neriešim to. Aspon mam istotu že ma nenamerajú. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huju3 Vloženo 19. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 zistil som to tak ze ked idem cez dediny tak 99percent ludi unas ide 50km/hod a ked idem za nimi tak mam rucicku na 60-ke a to uz viac krat som to skusal. A tiez na tych ukazovateloch co su v dedinach ukazuje 50 a na tachometri mam 60. Tak som zobral priatelkyne PUNTO a isiel som vyskusat ten ukazovatel do tej dediny a to ukazovalo presne 50na displeji a 50 na tachometry punta. co to moze robit? stve ma to. porate prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Nastavit rucicku rychlomeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risa2000 Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Na PUNTO bych asi moc nespoléhal, ale jednoduše se to dá ověřit, když si dáš do auta GPS a mrkneš kolik ti ukazuje ona a kolik palubka. U mě v OII to vypadá tak skoro na 10% navíc (tedy je to progresivní, když mám na tachometru 55 tak jedu padesát a když 150, tak jedu 138). 10 km/h rozdíl při 50 se mi zdá moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huju3 Vloženo 20. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 aj mne sa to zda vela. prochy603 ako sa da nastavit ta rucicka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Cez Vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokša Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Na PUNTO bych asi moc nespoléhal, ale jednoduše se to dá ověřit, když si dáš do auta GPS a mrkneš kolik ti ukazuje ona a kolik palubka. U mě v OII to vypadá tak skoro na 10% navíc (tedy je to progresivní, když mám na tachometru 55 tak jedu padesát a když 150, tak jedu 138). 10 km/h rozdíl při 50 se mi zdá moc. hmm snad nevadí, když odpovím na postarší téma, ale před týdnem jsem koupil superba r.v. 2003 a mám to tak také, když chci přesně 50ku, na tachometru potřebuji cca 58km/hod. Pravdou je, že pokud člověk nemá navigaci a přitom má ve výbavě climatronix digi klímu, může využít kanálu č. 16, který díky centrální jednotce ukazuje digitálně přesnou aktuální rychlost (ovšem při tom klíma nejede, takže je to tak na otestování popř. zjištění a přizpůsobení podle toho rychlosti na tachometru). Sám bych na to nepřišel, ale měl jsem to u koumáka chlapíka na diagnostice, a ten mi mimo další tuny užitečných informací poradil i tohle. Stačí na klímě zmáčknout naráz větrák dolů, teplotu dolů a ecco a pak přepínat postupně na kanál 16, vlevo je vidět aktuální rychlost. Vyskočit se z toho dá samotnou volbou ecco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 To je naprosto normální, že tachometr ukazuje cca o 8 km méně než údaje podle GPS. Dělá to každé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokša Vloženo 17. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2011 pro mne to byla docela novinka, jelikož má předchozí drožka - favorit 135 ls - to měl posunuté pouze o 2 km/hod. Ovšem chápu, že to v dnešní době už nelze považovat za auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 Přesná a správná odchylka je o 5 km/h do rychlosti 80 km/h a 8 km/h nad tuto rychlost. Sedí kódování v jednotce ABS a v budíkách? viz. http://de.openobd.org/index.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.