carlosm Vloženo 27. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2011 (editace) Zdravím, jsem tady nový, tak žádám shovívavost mám tři dotazy: 1) nevyhovují mi sedačky v O 2 (jsou užší proti O1, zbytečná plastová schránka a kratší sedáky); dotaz zní lze je bezproblémově vyměnit za sedačky Superb 2? (jsou vyhřívané, man. nastavitelné) 2) při vypnutí klíčku se mi o kousek posunou stěrače (ikdyž jsou vypnuté)? je to vada nebo běžný jev (mám dešťový senzor) 3) lze vyměnit bez úprav vnitří madla za Passatský (mají hezky zpomalený chod) Dík O II C; r.v. 2008; DSG; Xenon; Editováno: 27. Červenec 2011, autor: carlosm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 To ad 2) Ano to je normální, sterače se posunou pokaždé trochu jinak, aby guma na nich se přeležela také pokaždé jinak. Je to i v manuálu ;-) A zkusil bych funkci hledat, je to tu tak 1000x, aji jako nováček snad umíš používat google ;-) to ad 1) ano sedačky by tam snad nějak jít měli...... hledej, přesně nevím to ad 3) nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.