becmen Vloženo 7. Srpen 2011 Vloženo 7. Srpen 2011 Ahoj mám FI 1.4 16V 74kw r.v 2000 po bouračce, dávám jí dohromady a narazil jsem na problém utrženého konektoru čidla chladiče. Auto má klimu a ten zminovaný utržený konektor má tvar trojuhelníku. Konektor je tří pinový. Utržené 3 kabliky (průřez mají 1mm) mi koukají z pramene motorové elektriky a já bych potřeboval nějáký navod, na zapojení jednotlivých kablíku na jednotlyvé piny toho trojuhelníkového konektoru. Předem mockrát děkuji. Citovat
Wittmann Vloženo 7. Srpen 2011 Vloženo 7. Srpen 2011 hnědý - pin 1 (zem) hnědo/modrý - pin 2 (pin 3 na šestipinové svorkovnici ŘJ dochlazování) hnědo/zelený - pin 3 (pin 3 na čtyřpinové svorkovnici ŘJ dochlazování) barva - číslo pinu (pin, kde by ten drát měl končit) Citovat
becmen Vloženo 8. Srpen 2011 Autor Vloženo 8. Srpen 2011 hnědý - pin 1 (zem) hnědo/modrý - pin 2 (pin 3 na šestipinové svorkovnici ŘJ dochlazování) hnědo/zelený - pin 3 (pin 3 na čtyřpinové svorkovnici ŘJ dochlazování) barva - číslo pinu (pin, kde by ten drát měl končit) Bezva mockrát děkuju za pomoc:-) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.