Publikováno Květen 11, 201015 r zdravim, potřeboval bych poradit..praskla mi zadní pružina a nevim, jestli je stejná jako na předokolce nebo na 4x4 jsou jiné. díky
Květen 23, 201015 r zdravim, potřeboval bych poradit..praskla mi zadní pružina a nevim, jestli je stejná jako na předokolce nebo na 4x4 jsou jiné. díky Pokud ti zaleži na vysce tak hlavne kup origo daj se sehnat repliky o dva lacinejši ale je to mekši
Květen 23, 201015 r já ted budu měnit kratší sportovní místo origo pružin tak budu je prodávat, pokud by byl zájem
Květen 25, 201015 r Jen pro informací je rozdíl mezi pružinou sedan X kombi, takže kupte ty správné...
Srpen 25, 201114 r Dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli někdo máte vyfocený zadni a přední pružiny u octavia 4x4 popřípadě nějaké označení . a jaký tam mají být průměr,délka ? díky
Leden 31, 20187 r Ahojte, sorry za novy prispevok ale nenasiel som odpoved na moj problem/otazku. Chcem sa poradit ohladom pruzin na prednu napravu vo verzii 4x4 hatback 1.8T. Vraj neexistuje nahrada /druhovyroba pre tento model... Avsak nasiel som pre verziu combi ze nahradu robia... Otazka je aky je rozdiel v prednej naprave pre verziu hatback a combi ? Origo cisla: -pre hatchback je 1J0 411 105 AN (1xfialova / 3xruzova) -pre combi 1J0 411 105 BG (2xfialova / 1xzlta) (nahrada SACHS: 997 459 / KYB: RC3456) Menil niekto z vas uz tieto pruziny ?
Květen 18, 20214 r Ahoj, mám dotaz. Jak je uložená zadní pružina dole u O1 4x4 combi? Můj servisák mi měnil prasklou pružinu (vyměnil obě). Nevím, jak byla uložená pružina původně, ale teď se opírá dole v plechový misce, která leží na gumovém/plastovém kolečku... Ukazoval mi katalog ND a je to tak správně!? Z nápravy se teď ozývá hlasité lupání při propérování, především v zatáčce, při odstředivé síle. Napadlo mě, že to vychází z dotyku pružiny a plechové misky. Mizí to, když to promažu, vydrží to ale potichu jen krátce. Díky!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.