Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec chlapi,potřeboval bych pomoci.Při přejíždění i sebemenších nerovností mi něco dost brutálně mlátí na pravym kole-tlumiče jsou v cajku.A při jízdě,kdy neni motor v tahu mi v tom pravym kole "žvejká" pravidelně podle rychlosti-jak je motor v tahu je ticho.Díky za rady a omlouvám se jestli už tu tohle téma je,já ho nenašel...

Jestli je to kineťák, tak by to mělo do plného rejdu cvakat. Jinak bych tipoval horní uložení tlumiče.

• Autor

horní uložení tlumičů je fungl nový,dělaný před cca 14-ti dny.a dělá to pořád,pokud motor neni v tahu. :(

• Autor

horní uložení tlumičů je fungl nový,dělaný před cca 14-ti dny.a dělá to pořád,pokud motor neni v tahu. :(

jo a mám Felinu 1.3 mpi 40kW r.v.1997

a co čepy, už se s něma něco dělalo? Silentbloky na ramenou?

závažie na poloose ? :kuk:

Jestli to "žvejká" podle rychlosti jízdy, bude to buď ložisko, nebo homo-kloub - a ten kloub je daleko pravděpodobněji, protože může být prasklý jen na jedné straně, takže při opačném směru působení síly (bez tahu = v momentě kdy se brzdí motorem) ta lomová hrana může zapadnout zpátky na místo a škroustat nemusí. Kdyby to byly silentbloky ramenou, bude to dávat jednu ránu při rozjezdu a druhou při zabrždění = vždycky když se obrátí směr síly, která na to rameno působí. Uložení tlumičů ("misky") nebo pružin by zase dělaly paseku při otáčení rejdem na místě - prudké změny odporu volantu provázené drnčivým lupnutím, jak horní konec pružiny přeskočí a podobně. Jestli s tím autem někdo "nakoupil" šutr nebo obrubník a jel přitom víc jak 40km/h, je to ten kloub jak vyšitej - feliny na tohle dost trpívaly...

• Autor

Chlapi,díkes.Závada vyřešena byla to ramena a kineťák-všechno vyměněno a luxus,ticho jak v kostele :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.