Honimír99 Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 Fakt to blbne,ted' odpoledne to zase píše že jo. Na můj vůz je svolávačka ,tak jsem si to hned pohotově vyfotil a zítra na servis pojedu a uvidí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honimír99 Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Zdravím, tak jsem po servisní svol. akci: výměna znaku na zádi, podložka pod turbo,přehrátí sw. Yeti se zdál na cestě domů tišší a živější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Trokšiar Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Dnes po servise 60 000 km + zvolávačka na podložku pod turbo a asi ten SW. Auto sa mi ale zdá trochu lenivšie Výmena znaku mi vraj nevyskočila, reklamoval som ešte drnčanie z motora pri roznych otáčkach, zistili že to je rozvodový remeň a budú ho meniť ... teda už po druhý krát. Celý tento špás vyšiel 304 eur s DPH ( olej, zapalovacie sviečky filtre atd... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Na rozvodoch ziadny remen nie je. Je tam retaz. Tak co ti to vlastne budu menit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Trokšiar Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Samozrejme som mal na mysli retaz, sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honimír99 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Tak jsem od pondělí dopoledne po servisní akci a když dnes-středa zadám vin tak mi to zase píše svolávací akci...??? počkám do pondělí 23. dubna a pokud to bude zase psát návštěvu sevisu tak tam zase zavolám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 To neřeš, evidentně jim to blbne."Vážený zákazníku,pro zadané číslo VIN SKODAHOME12345678 je výrobcem vyhlášena svolávací akce." Furt to stejný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luis Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Ahoj všicni. Dnes jsem volal na zákaznickou linku ŠKODA-AUTO a bylo mi potvrzeno,že stále "vyskakuje svolávací akce" a že chyba je na jejich straně,rsp na serveru,kde se údaje neaktulizují. Pokud by prý byla akce aktuální a závažného charakteru,objevil by se ve výpisu kód svolávací akce. Operátorka se za firmu Škoda auto omluvila. V mém případě se jednalo o odstraněnou závadu již v roce 2010! ( Výměna držáku u klimatizace...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 19. Duben 2012 Sdílet Vloženo 19. Duben 2012 Dnes jsem volal do servisu a taky jsem ve svolávací akci zadní znak podložka turbo. Jedu tam příští týden ve středu.Auto vyrobené začátek května 2011. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_ Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Zdravim, byl sem v servise po 45tis, rekli mi, ze mi zaroven udelaji upravu turba - daj nejako upodlozku. Pak sem si este vzpomnel na klepani motoru - prej o tom vedi, musi se udelat rozvody, prace cca na 2 dny, takze pro velky uspech musim jeste jednou do servisu. Pri umyvani auta jsem si vsimnul, ze zateka do zadnich dveri pres sterac, ale v servise se to prej neprojevilo tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Včera jsem byl v servise měnily logo podložka a softver.Auto jede podle mne stejně spotřebu poznám až za delší čas.Zlepšily jse studené starty auto je při nich klidnější nekolísaj otáčky.Doba servisních prací cca 2hod,musí jse počkat až teplota vody klesne pod 45C teprve pot jse může přehrát soft a vymazat adaptační hodnoty ,natočit motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Jak prosím Tebe souvisí teplota vody s flashí SW ??? Vysvětlili Ti to nějak ? Mě tedy flash provedli cca deset minut po zastavení, takže voda byla někde kolem 85°C, níž asi určitě ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
big Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Vysvětloval mně to technik tím že adaptační hodnoty je potřeba načítat nově po fleshi na studený motor.Nejsem si jist zda jeto pravda ale vím že ustaré felicie která je teda podstatně jednoduší dělalo jse něco obdobného akorát právě obráceně na teplý motor.Felda jse zahřála pak jse odpojila řídící jednotka na 5minut pak zapojila auto jse natočilo a nechlo chvýli běžet tím jse načetli adaptační hodnoty teplého motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 17. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2012 pravidelný servis na 30 tis, vše OK a taky jim to nahlásilo vyměnit podložku u turba, auto vyrobeno v 10/2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voda13 Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 A taky Ti tam myslím flashli 24W6, pozoruješ nějakou změnu v chování motoru ? No,že by byla po tom co to provedli u mě jetina živější nebo lenivější se mě nezdá, ale určitě jí začlo víc chutnat tak do1/2 litru (a to sem jí už 2x potvoře podstroji powermax100 a vervu 100, což by mělo spotřebu teoret. o kapku snížit a ne jít nahoru ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoPv Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 U mne "lepší mňamka" neměla pražádný vliv na apetit. Co se událo je krapátko kultivovanější chod hlavně na volnoběhu. Jinak že by šla spotřeba třeba jen o 5% dolů se nekonalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voda13 Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 přesně tak , takže od teď už žádny masenko, ale pěkně granule ( N95 ) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 klidnější chod na volno -běh určitě, spotřeba nevím, teď sem to honil po dálnici a dneska to vedro tak zase pořád klima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarek95 Vloženo 24. Září 2012 Sdílet Vloženo 24. Září 2012 Po výměně rozvodového řetězu v únoru při stavu tachometru 19 tis. km se mně nyní při 26 tis.km začíná řetěz opět ozývat. Myslím, že do další servisní prohlídky už bude slušně rachotit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomir Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Mam ten isty problem, rozvodova retaz menena a po roku sa pri starte opat zacala ozyvat. Snazim sa to ignorovat, auto uz nemam v zaruke a dufam, ze sa nic vaznejsie nestane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 (editace) zdravim, ja ten problem nemam (chvalabohu, mal som iny problem s cerpadlom) po akom case od kupy auta ti menili tu retaz pretoze ak ti ju menili napriklad rok od kupy auta podla zakona na novy alebo meneny diel mas ho mat v zaruke dva roky takze aj ked sa ti skonci zaruka po dvoch rokoch mal by si mat este rok zaruku na ten meneny diel. Editováno: 26. Září 2012, autor: Sranki necituj predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubomir Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 (editace) Retaz bola menena 19.10.2011 a najazdenych malo 24 600 km. Autu koncila zaruka v decembri 2011. Teraz mam najazdenych 34 800 km a retaz pri startoch opat pocut. Zaujimave je, ze to nerobi pravidelne ale sporadicky... vcera rano v pohode, dnes rano rachot 2-3 sekundy... a takto dookola... hej a minuly mesiac mi odisli vysokonapatove kable (ku svieckam) na prvom a druhom valci to hlasilo poruchu... nasledne som vymenil vsetky styri kable... ziadna kuna ani mechanicke poskodenie, jednoducho to nefungovalo... a pred dvoma mesiacmi obidve truby (vysoky+nizky ton).... Editováno: 25. Září 2012, autor: Lubomir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floro0907 Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 (editace) ak mas nejaky doklad od toho retazu co ti menili precitaj si zarucne podmienky co tam pisu o menenych alebo opravovanych dieloch pretoze na to ti musia dat tiez nejaku zaruku Editováno: 26. Září 2012, autor: Sranki necituj predchadzajuci prispevok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 A taky Ti tam myslím flashli 24W6, pozoruješ nějakou změnu v chování motoru ? No,že by byla po tom co to provedli u mě jetina živější nebo lenivější se mě nezdá, ale určitě jí začlo víc chutnat tak do1/2 litru (a to sem jí už 2x potvoře podstroji powermax100 a vervu 100, což by mělo spotřebu teoret. o kapku snížit a ne jít nahoru ) Ta spotřeba mi taky po výše uvedených opravách naskočila o cca.0,3l/100km. S tím nic neuděláš , hold v zimě se ti to rychleji zahřeje ale bohužel více ti to spapá paliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbek Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Po 24W6 chce to vic točit dřiv sem jezdil na spotřebu ted už to nějak nemá smysl, rychle to rozjedu na rychlost co potřebuji ,točim to občas k 5tis a přeskakuji kvalty . a spotřeba je menši ,než když se stim šušním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.