mcpalister Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Chcel by som vas požiadať o radu.Potreboval by som demontovať vnutorne klučky na Fabii a neviem ako na to.Mohol by mi niekto poradiťDakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Úplně jednoduše. U kličky máš kroužek, kterej kreje hřídelku. Ten vyosíš a klička ti pude sundat. Žádný šrouby a nic takovýho tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcpalister Vloženo 6. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Ja som mal na mysli ale klučky na otvaranie dverí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Uplne jednoducho. Pri klucke mas krytku ovladania zrkadla, zaslepku alebo ovladanie elektrickych zrkadiel alebo krytku repro vzadu. Tuto tenkym plochym srobovakom vypacis. Pod tym mas 15 torx jeden srob. Po vysrobovani je klucka v tapacire na vzperkach ktore rukou vypacis a vytiahnes klucku. Potom odhaknes tiahlo a mas to vonku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcpalister Vloženo 8. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2011 (editace) Urobil som všetko,ako si mi poradil,ale klučku sa mi von nepodarilo vytiahnut.Bál som sa použiť hrubu silu,aby som ju nezlomil. Editováno: 8. Září 2011, autor: mcpalister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcpalister Vloženo 10. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2011 (editace) Tak dnes som ich demontoval a jednu rozobral,no potrebujem radu,ako tam mam dostat to perko.Má s tím niekto skusenosť?Pridávam foto.Ďakujem. Editováno: 10. Září 2011, autor: mcpalister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Tak dnes som ich demontoval a jednu rozobral,no potrebujem radu,ako tam mam dostat to perko.Má s tím niekto skusenosť?Pridávam foto.Ďakujem. Já jsem si pro změnu stříkal do barvy ty rámečky okolo kliček, takže jsem si je frajer všechny kompletně rozebral a pak jsem při montáži zpět zjistil, že s těmi pružinkami nebude žádná sranda, párkrát jsem to nějak zkoušel pomocí kleštiček a po vyjmenování všech dámských a pánských přirození jsem si poradil jinak. Jsem truhlář tak jsem si udělal z buku "pomáhátko" a šlo to poměrně pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.