Tom077 Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Jozzi: já tam byl asi jako ty ... virtuálně teď jsem ještě v práci .... Ale taky by mě zajímalo ... kdo byl ... popř. nějaké fotky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Taky v práci.... koukám že se tam všichni můžem přetrhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 hele, co tak udělat sraz v praci už bysme byli tři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Nejake fotky od Jajina http://jajintoy.rajce.idnes.cz/OC_sraz_-_4.3.2012/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Tak vidim ze tam byl octavia club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Royce: máš to sice do Ovy blíž než do Třince, ale díky za podporu. Já jsem taky pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 4. Březen 2012 Sdílet Vloženo 4. Březen 2012 Fajněě bylo dneska. Jsem se chtěl stavit jen na chvíli a nakonec jsme tam byli s Liborem úplně do konce. Už se těším na duben a ELITU klubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Jestli dožiju, tak já jedu. Už jsem si to předjenal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 šikovny, tak se tam vidime nebo ukecame kluky na Třinec nebo si zajet někam do beskyt,třeba do lomne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Jo vyjížďka do lomné to by šlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 To abysme pooooomalu zakládali vlákno "Třinec" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 rád bych vás pozval na tradiční sraz v Hranicích na Moravě na parkovišti u nákupního centra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Lidi ten sraz 1.4. plati? Zapsal jsem si ho a určitě na něj chci dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Urcite jen co kdybyste chteli prijet k nam na vychod k werk arene Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Chlapi, budu to muset na Apríla odpískat. Musím nějdřív opravit auto. Fouká mi to pod hlavou do vody. Dnes jsem při cestě do Ovy doléval třikrát. Na takové sturkačky do práce to nevadí, ale jakmile tomu dám knedlík, tak je voda za chvíli pryč (vytlačí ji zkrz nádržku). Příští pondělí to vezu na opravu, tudíž do neděle to nebude na sto pro. Mrzí mně to, ale to musím opravit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Wojnare , ukecme hlapy až přijedou do Třince, vždyt to neni tak daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Do třinu asi nepojedu,mám to nabité s časem budu rád jak stihnu aspoň tu Ostravu,Třinec mám z ruky takže už bych to vůbec nestíhal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Adame ale vždyt to je z Ostravy do Třince při dobrych větreh pulhodinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Vím vím ale jak říkám,mám časově nabito,budu rád jak stihnu ten šopin a navíc na OC se taky vsichni domlouvaji u šopinu jako vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Ale tak pak jednou si muzem udelat mensi vylet a nerikam ze 1.4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 JJ to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Wojnare , ukecme hlapy až přijedou do Třince, vždyt to neni tak daleko jj, klidně, ale já jsem teď tím tak znechucen, že mně všechno sere Až to bude opravené, to zas bude žůžo. Ale takhle, jestli v Třinci, tak do příští neděle (25.3.), jinak od pondělka počítám, že tak 7-10 dnů jsem tak či tak bez auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Ja myslim ze spise trosku pozdeji az se poradne rozjari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 vůbec nejsem proti, nicméně pokud možno, jen v neděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Ja mam problem nekdy i v tu nedeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.