Kubis Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 taky bych se dorazil kouknout pokud vše půjde jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 (editace) To vypadá zajímavě, ženská bude v luftě, tak že bych to omrkl, jsou zvaní i nováčci? :-) Editováno: 1. Květen 2012, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Samosebou, kazdou skodovenku upravenou i neupravenou uvitame moc radi me poznate lehce , medvedi vudce indianu houk Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Mala organizacni zmena: po prohlidce aut se presuneme sednout na kafe, budto je na vyber McCafe, nebo kavarny v shopinu. Jinak vse sedi, jako predtim (presun neni povinny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Kafe beru Jozzi: jezdim cely vikend po tesine jak urvany a zatim na me zadna fabka neblika, tuž co se robi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
librossek Vloženo 1. Květen 2012 Sdílet Vloženo 1. Květen 2012 Tak panove v neděli sem tam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramatikl Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Možná se taky stavím,ale nic neslibuju.Nevím jetli to stihnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 morisi , přes vikend jsem většinou v Ostravě nebo na chatě přes tyden to bys mě potkal , a třeba i zitra budu litat po městě jinak jsem rad že se ukažou nove tvaře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 To abychom v kavarne nahlasili uzavrenou spolecnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 udelame si kdyžtak piknik jo v mekači budou mit narvano ,ale taky je otazka kdo vše pujde , semnou teda počitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Tak minimalne 6 lidi pujde si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 S-talker,cuuuuus tys tu taky prijed,pamatujes Lukas od Michala bratranec co dela folie delal jsi mi budiky bilo cervene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Ty dělaš folie ???? jinak Marek bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 abych přinesl světlo do vašeho života, bude-li to jen trošku možné, zúčastním se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Vypadá to,že bude narváno.Už se těším jako malej Jarda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 No učast by měla byt slušna ,ale před měsicem nas bylo jak mladych myši s tim že tento měsic někteři kluci jedou na sraz vw ani se jim nedivim , když je jen 2x ročně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Jestli mě neskolí angína, tak dorazím. vw? pfff, co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 tož to je naše alma mater tak všihni jsme z jednoho koncernu ,ja už integruju vw group ve svem autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 S-talker,cuuuuus tys tu taky prijed,pamatujes Lukas od Michala bratranec co dela folie delal jsi mi budiky bilo cervene Prosimte radsi se mi pripomen Ikdyz to byla ta FII - jen budiky a nebyl tam zrovna jeden muj znamy, co se ti na to prisel podivat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 jozzi: ty Integratore jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 To vis , ja jsem takovy integracni typ Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 dneska jsem si obhlidnul ten (vis co) a rucka je posunuta doprava, u F je vycentrovana...tak nevim jestli Integrujes spravne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Ne mam tu octu pamatujes s tim ze mi jedna ledky co mas taky v narazniku s RSa sviti mene pamatujes??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 Jooo vidis, uz jsem si vzpomel Promin Hledal jsem na tebe cislo, protoze jsem musel udelat reset telefonu, mam tu jednu ELM diagnostiku, bavili jsme se o tom, pamatujes? A co ledka, vyresil jsi to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 3. Květen 2012 Sdílet Vloženo 3. Květen 2012 (editace) jo pamatuji,jeste ne pristi tyden v patek jedu dodelat destovy senzor se svetelnym tak Vasa mi to v ramci zaruky opravi pokud ne pak pojedu za tebeou,koukal jsem ted na tvoje prace dal jsi tam i moje budiky ty cerveno bile,jsou moje a ne od Adlerose ale neva jinac ty bys mi udelal zadni led svetla?? Editováno: 3. Květen 2012, autor: princess Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.