Karlos 61 Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 7.10. 14.hod. Kika . OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Že by mi to konečně vyšlo, abych se na vás přijel podívat a ukázat svojí obyčejnou a špinavou oktu? Zatím to vypadá dobře. Jenom tak pro upřesnění. U Kiky, ale kde? V Ostravě u šopingu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Jo v Šopinu o jiné v Ostravě nevím (nejsem Ostravák tak pokud ještě nějaká je omlouvám se). Teď taky přijedu i kdyby měly padat trakaře jen se nemůžu rozhodnout jesli mým nebo od přítulky oba jsou špinavé, zaprášené a ulepené od much Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Ano, Kika je v Ostravě jen jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Zatim, pokud budes opet couvat, je mozne, ze uz nebude ani ta jedna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Převodovku mám už (klep, klep) v pořádku A Mekáč taky přežil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Zatim, pokud budes opet couvat, je mozne, ze uz nebude ani ta jedna :D pamatne couvani jeste metr a udelal druhej Mc Drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Nezapomenu, jak se ta zenska tvarila, pomalu chtela uskocit pred tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 :'> ten McDrive mě fakt pobavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 A já to neviděl !!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Hoši já tento víkend nedorazím,jsem celý víkend mimo a ani nebudu mít Oktu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Tom077: Dorazíš? Nevzal bys mi voňavku od Detailing??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Kluci , tak po dnešku už mam jiste že nedorazim ,budu mimo republiku ,ale budu v sobotu v Ově na skok , kdo by měl hut si dat třeba kafe tak se ozvěte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Jay: včera jsem se vrátil z lázní a v neděli už musím do práce ... tak blbě my vyšla směna a dovolenou už nemám ... tak se tobě i všem omlouvám za neúčast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Od kolikati ze to makas ? Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 A celej se otáčet můžeš.....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Tak já dneska vyměnil olej (bo už 14 dnů nejezdím kvůli přejetí intervalu), auto celé doleštil do svicata, abych se před chvilou dozvěděl, že v neděli budu mimo. Kurnik a to jsem Vás chtěl vidět pánové. Drsnéééé... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Jozzi makám od 6 do 18 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Tome na NH ? Zebych se stavil na kafco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Jozzi ... jj na NH ... se stav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Kafco dovezu a i nakeho toho kobliha ale budu poranu , v 8 uz musim byt v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Jozzi klidně dojeď ... budu na operačním ... takže v poho!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Takze velky bratr zitra jsem jako na koni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Ok čekám tě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2012 Chlapi, tak zitra nedojedu, budu muset skocit do nemocnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.