Tom077 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Adi sorry .. ale já jsem v práci .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 To je škoda,tak uvidím jestli tady někdo napíše že jede,jinak se na to asi vyprdnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Bohužel nemohu,odpoledne mi bude představena nová stínová snacha ,tak se na to musím připravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Bohužel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Já si hodil auto do garáže a na zimu chci navoskovat. Takže jdu leštit a leštit až mi z toho jebne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Zatím všichni píšou, že nepřijedou. Tak nevím, jestli se mám chystat, nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2012 Omlouvám se, taky nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Hoši zaspal jsem. A to jsem měl volnou neděli. Jen tak pro zajímavost, první neděle v měsíci platí automaticky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Vicemene jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Tak příště no Já jsem poslední dobou mimo. Třeba v pondělí jsem zapomněl jít na hokej Třinec - Kladno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 To jsme dva a to i pernamentka doma strasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Já mám dokonce do VIP boxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Si delas prdel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Třeba v pondělí jsem zapomněl jít na hokej Třinec - Kladno Ale jsme jim dali, co? Jáááágrovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 A ja to nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 Já jsem to viděl až ve zprávách. Dokonce jsem dostal vynadáno i od manželky, na co že jako myslím. Wojny: Hokej to musel být parádní. Plný dům tam jako vždy vytvoří super atmosféru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Já jsem to viděl až ve zprávách. Dokonce jsem dostal vynadáno i od manželky, na co že jako myslím. Wojny: Hokej to musel být parádní. Plný dům tam jako vždy vytvoří super atmosféru. Si piš,že byla boží. Já to vstřebával ještě dva dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 18. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2012 Zdravim vsechny Ostravaky Vidim, ze se pomalu blizi vanoce, tudiz bych rad usporadal malou vanocni vesidku. Nejde o darky, ty si predate doma, spis jen posedime, pokecame....pocitam, ze kazdy z vas si najde aslespon tu hodinku na to, aby prijel a prohodil par slov Pocitam, ze vezmete i sve pritelkyne - samozrejme, pokud budou chtit Tesim se na vas vsechny: Datum je 21.12. 2012 - kolem 19hod - misto zatim neupresneno. Pokud nesouhlasite s terminem, je mozny presun - ovsem jen kvuli vetsiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 jsem pro. Kdybych nááááhodou zapomněl ( dojdou mi tablety na hlavu nebo tak něco) napište mi někdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Ja byt pro moji drazsi pulku snad do toho auta narvu i nasilim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Hoši bohužel, máme podnikový večírek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Super, pocitam s vama Doufam, ze do mesice si to tu procte kazdy z kraje a ucast bude jak jinak, nez obrovska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 dneska jsem upozornil souseda tak snad i on prijede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Musime z toho udelat tradici chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 Máro v den konce světa? Jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.