ADLERos Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Super, dík za fota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Jak bsem zkouknul fotky ... tak mě to opět štve že bsem tam nebyl ... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Ach jo, tak me to sere ze jsem z " technickych" duvodu nedorazil. Ale aspon sem nezasmradil cele podzemky Uz se tesim na pristi mesic, snad bude ucast taky hojna jako tedka ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Jo jinak to poslední ve složce je video od DEKA. Teda jeho pískátko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 to piskatko se mi moc libi efekt zaručeny a taky jsem si Jiřiku všiml že taky nak neholduješ tuc tuc tonum v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Hm, koukám na ty fotky od Jirky a říkám si, že tam nemám s čím jet Kdo je zvědavý na úplně obyčejnou oktu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Ja moc me zajma ta usb zasuvka na nabijeni a taky z kim jo se tam pomowiym po naszymu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Se robiym srande, ni. Już móm 6.5. poznaczóne w kalyndorzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Bomba,ale i tak bych sie ku Tobie stawil rychli potrzebujym pumoc z elektrykom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 to je co? Co cie tropi? Aby nie była mylka. Jo sie serwisym nie zabywóm, je to jyny mój koniczek a nie rod sie grzebiym v cudzym. Swoje jak sie zkurwiym, tak je to moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Styknie dobro rada Usb zasuvka, ono fabka mo fakt szykownie strzelony tyn zapalowacz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 (editace) kurááá chlopi, kdo Vám má rozumět? To do mnie w Ostrawie mamy zbyt wiele na temat tego dialektu. Jinak já holduju TUC TUC, ale kam to dát? 4x4 už má samo o sobě malý kufříček. Jinak Wojnare, Tvoje octava určitě není úplně obyčejná a sympatických lidiček není nikde dost. A teď když budeš mít hlavu po repasu, to bude výkonu navíc. P.S. dodáno pár nových fotek do složky na rajčeti viz výše. Editováno: 4. Duben 2012, autor: jirina5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jirko, tos me tedka prekvapil ono i moja fabca ma moc malej kufricek, ale tubicku si zaslouzi no spise nakou zastavbicku Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 No už jsem o tom uvažoval - slyšel jsem, jak to hraje Liborovi a tekla mi slina. Jak bude trochu času, tak něco vymyslím. Nějakou malou 30ku do bočnice nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Tak Liborovi to hraje vic jak luxusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jirko schvaluji jen do toho bež, co jsem dal DXko tak to hraje super jeste chci MFD podložky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Libore, to já taky. Tak až budeš po něčem aktivně pokukovat - mysli na mě. Už mám vytlumené dveře a místo origo repro nějaké lepčí, ovšem podložky zatím chybí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 kdo jede z Ostravy tak ve 12:30 sraz na Benzine za Klimkovickým tunelem Jirko: když tak obednam i pro tebe MFD podložky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Odkud je bereš? Mám od Milana a fakt nemají chybu. Sedí perfektmě. http://forum.skodahome.cz/topic/8321-mdf-podlozky-pod-repro/page__view__findpost__p__1593356 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 tady a ješte musim změřit zadní ty budou asi 165 http://www.prohifi.cz/mdf-redukce/prohifi-mdf-redukce-skoda-octavia-i-predni-dvere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) No, abys nebyl zklamaný Ty Milanové mají i vypodložení, protože ty podložky NEsedí rovnou plochou. Prostě ta zadní plocha nemá být rovná. Jsou sice dražší, ale sedí jak prdel na hrnec. Editováno: 6. Duben 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Jo jo, rovné tam nepůjdou dobře napasovat. Já si vyráběl své a musel jsem přilepit ještě podložky přesně podle dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 tak jsem si vás našel, jelikož pracuju hned v myčce(vedle kde máte sraz ) tak tam snad příště budu! Dejte vědět :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Srazy máme vždy první neděli v měsíci,další sraz vychází na 6.5.2012 tak určitě doraž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Kovi Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Budu tam, zase v šopinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.