Honza Kovi Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 jestli by to šlo, taky bych šel..teda jseli budou pupky,dupky :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 jo taaak ,to jsem nevedel ty si domlouval nekde misto jo?? aha tak to uz chapu no a kdyz ne tak pujdem jinam je spousta krasnych mist na Morave kde muzem zajet ne?? Notak ten kalendar a ostatni fotky by byli super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Chlapiiii ja chci BREZEN ! Princes: uz jsem rikal, ze to udelame u Michala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Vidim Marku ze jsi dobre informovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Informovany? Ja to rikal jednou jako navrh, tim jsem chtel rict, ze ten navrh tu uz jednou padnul...nemusi to tak byt, to je jasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Tak ted nefim jestli mluvime o tom samym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Kurňa, postupně vás tu sleduji a začínám taky čím dál víc uvažovat, žebych se přihlásil taky. A když už bych se zúčasnit mohl, tak bych si vybral květen. Jednak mám v něm narozky zase já a pak co tu padly návrhy na výběr měsíců, tak ten byl ještě do teď volný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Pokud by Vám někdo chyběl, taky bych se rád přidal se svou cihlou :'> Jinak mám taky 2 ochotné a šikovné fotografy / grafiky co dělaj pro rúzný firmy podobný věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 (editace) BAZY DEKO JAJIN BOXXER a ja se klidne taky pridame Editováno: 10. Květen 2012, autor: libor.kratas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 (editace) no jo, ale tak přemýšlím kdy že se to jako bude fotit? Bo, takový leden, únor a na nich fotky z léta budou vypadat srandovně To je projekt na celý rok. Editováno: 10. Květen 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 Pánové ... mě je jedno jestli fotím 1 nebo 12 aut akorát to bude organizačně složitější ... A druhá věc ... dodám fotky a kluci s Octávkama můžou mít svůj kalendář ... my s Fabkama svůj ... titulní stránku by jsme měli stejnou společné foto .... no bude třeba to nějak vymyslet ... pište návrhy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 10. Květen 2012 Sdílet Vloženo 10. Květen 2012 No toto, tady se to pěkně zvrhává. Jedni chcou pupky dupky jiní zase květen duben. To abychom založili spešl vlákno o kalendáři, ne? Jinak je to supr nápad -to beru hehe. Okolí Polanky nebo Jistebníku by stálo za zkoušku, co? Teď,když vše kfete by se ty našekárky pěkně vyjímaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Haló chlapi ja chci taký.A bral bych klidně prosinec.Polystyrénových kuliček pár bych někde sehnal, výbavu na lyže mám taky. Žádný problém z nějakým ročním obdobím,hlavně když si to užijem,né. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 to by nebylo spatne muzem bud dohromady anebo zvlast je bych byl pro staci domluvit termin at je pekne a misto a pokud chcete domluvim udelani toho kalendare u bratrance v reklamce www.x-studio.cz S-talker: jo presne Michal nam to muze taky udelat s Misou,aspon se nebudou nudit i kdyz ted se nenudi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovosh Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 No stim kalendarem to neni vubec spatny napad kdyby byl leden volny, tak se hlasim... tak jak pise Karlos - nejaky ten polystyren se sezene.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Hosi, to je treba sednou u kafe a vyresit to v klidu Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 jasne muzem to brobrat na dalsim srazu!! Jinac kde sou fotky od Toma s te nedele???Proc nejsou tady??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Hele, není to v Ostravě, ale 19.5. je v Bystřici Zlot. http://www.bystrickyzlot.cz/ Tak kdo chce, ....... Já určitě na Wilki a pak Horkýže Slíže jdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Fotky jsem tu dával sice ne moc ale jsou tu..... Že by jsi přehlédl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Na Zlot musim , to uz je tradice jinak na svatek Tri Bratri je Perfect a Ira Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Jo tech par fotek jsem videl Tome neprehledl jsem je ale kde je moje auto a dalsi je jich malo,priste se musis polepsit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Já vím ... tentokrát jsem to flákal ... moc jsem nefotil .... a až jsem začal .... už jste odjelina VW sraz ... příště se polepším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 V pohode Tome nejde to hned mas dobrej fotak a kdyby sem tam byl porad tak se nemam naco tesit takze priste treba tam budu i ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Příště tam budeš hlavně ty Na dalším srazu zkusím toho více pofotit .... všechny auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 to bude fajn muzem se nejak domluvit a postavit auta jinak pokud bys me fotil a udelal bys mi ze by to auto bylo snizene tak nic proti,byl bych rad protoze to je vysokyyyy jako krava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.