jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 přesně , myslim si žeby to bylo perfektni Tomem am ti něco dovezt ze služebky ? ja vim že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 To místo co vymyslel Dan je dobré,tam to znám ... myslím že dobré místo. Jozzi nenapínej .... kdy jedeš a co mi dovezeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 no tedka v patek letim ,ale v utery budu zpatky ,a snad ti dovezu i ten displej takže tome pokud jsi pro už jsme 4 , vaři tam perfektně nedalo mi to a byl jsem to vyskoušet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Jozzi po ničem jiném netoužím než po tom displeji !!! Jsi moje poslední záchrana !!! PROSÍM !!! Budu doufat,že ho seženeš ... vážně prosím! No a vše ostatní bude jen takový bombónek :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 ok , takže na sraziku ti ho i vyměnim , takže vime kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Jozzi ... teď zcela vážně,pokus se ten displej sehnat prosím,budu ti vděčný a zavázaný Na srazu by na to asi nebyly podmínky ... raději někde v klidu u kávičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Denis: ja si nestezuju na prispevky mimo, to ty ses ozval Me osobne to nevadi a nic nepisu, ale pokud tobe vadi, ze se v tom neorientujes a pokracujes tematem co se srazem nesouvisi, tak to je na zamysleni Ale dost spamu...jake jste zaridili misto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 ŠTĚRKOVNU V HLUČÍNĚ ja myslim že to je nej misto velke patkoviště , dobra kuchyně a je i možnost rezervačky jak mist na parkovišti tak v restauračce , onechda tam sergiej organizoval sraz chevy klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Nevím jak dnes,ale jednu dobu tam dělali výborné makrely Jozzi,do pátku ti na 100% ještě zavolám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 (editace) Jestli nás moc nebude ... tak rezervačka potřeba nebude .... na P určitě ne Editováno: 28. Květen 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Osobně si taky myslím, proč měnit něco co je zažité. Tekom o víkendu nemůžu, takže je mi to teď fuk, ale doufám, že do 1.7. nic nezmění a sraz i Kiky zůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Duvod je jasny, nemuze hodne lidi a sraz by nemel smysl...tohle byl navrh terminu...klidne se muze zrusit a udela se az dalsi v 7 mesici tak, jak to bylo zvykem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Tome tak si na makrelu zajedem sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Jozzi jak si ošefuju volno tak jsem pro A to já si ho ošefuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Perfekto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Jozzi ... ok .... ještě ti zavolám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 28. Květen 2012 Sdílet Vloženo 28. Květen 2012 Ja chcu tež makrelu. Co kde kdy proč ? nějak nejsem v obraze. Kdy a kde je tedy nejblíšší slezina ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Nuže! Pár dnů se sem nepodívám (moje velká chyba) a hned tolik stránek novinek. V prvé řadě k logu: Za mě souhlas s Markovým "Ostravské komando!!!" - barvu bych ujednotil pouze na jednu ( za mě buď originál modrou, ať si kdo chce co chce říká a nebo zelenou v barvě RS brzdičů). Velikost cca 1cm výška písmen? A také souhlas s nálepkou na sklo. Jen taková decentka - nevím jestli by se mi líbilo mít polepenou půlku skla. Pokud se dohodnem a někdo šikovný (Marek?) vytvoří v počítači přesný návrh, mohu nechat nálepky vyrobit. Sice nejspíš za normální cenu, ale možnost tady je. Sraz: Nerad bych rušil tradici prvního týdne v měsíci u Kiky. Proto nejspíš v neděli dorazím. Ptám se, budu se tam srážet sám? 17.6. jsem pro každou špatnost - třeba i makrelku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 ja bych taky dorazil 3.6 i 17.6 Jirko už jsi zdraví jako řípa ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Na toho 17.6. tady plánujete to parkoviště v Hlučíně nebo to je na jiný datum (tento nadcházející víkend?). Hlučín mám co by kamenem dohodil takže to je paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Hosi , kdoby chtel teda toho 17 na makrelu , hlaste se , at vim kolik mas bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 tvl., tak ono to už srazy budou dokonce na místenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Když jde o jídlo, dám si jakékoli :D takže klidně se mnou počítej. Pokud teda ale jde o ten datum 17. 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 (editace) Seznam ucastniku srazu 17.6 - 13:00 Hlucin - sterkovna 1. jozzi 2. s-talker 3. Tom77 4. libor.kratas 5. jirina5 6. Luke.Kraut 7. Danek 8. Karlos61 9. Frankie_ Tento prispevek berte jako zavazny, bude se jen editovat pocet prihlasenych Editováno: 9. Červen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankie_ Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Pokud budu mít auto doma z lakovny, tak bych se taky přijel podívat! Dám vědět co nejdříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.