princess Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 ok klidne muzes jet s nama u KIKI jak vzdy odjezd v 9 hod!! :-) adleros-.jedes s nama?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 6. Červen 2012 Sdílet Vloženo 6. Červen 2012 s-talker : Právě o to mi šlo. mám origo zatmaveno,takže venkovní,jenže odjíždím na dovo.tak až potem,ale určo si taky vemu. Však se ozvu. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Luki Jedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Testovaci verze neumim polepovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Zatim mam 3 lidi, kdo je dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 no ja chci dalši ale to už viš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 jozzi: Ale prd perfekt to je Jinak pro vsechny, toto je origo zatmaveni a folie zevnitr, myslim ze citelne to je krasne, neni ani treba na sklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 (editace) jozzi: tebe mam napsaneho A na, nebo zespod? Moc diky za MD Hrozne jsi me tim potesil, uz popijim na zahrade Editováno: 7. Červen 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 vem mi obě ono se to nezda ,ale mam to křivě bude se testovat a kdo se koukne bliž (jen live) tak uvidi v prvnim O logo škodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Ok pocitam s tim Kamos ma na okne reklamu a schvalne to ma krivo, protoze si toho pry lidi vic vsimnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 :D no tak toho si taky každy všimne vono to OST je křive jak pra...e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Ale jsi prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 jozzi : vypadá to suprově, nevím zdali bych mohl i já vstoupit do komanda a ohlásit to každému na ulici. princess : moc se omlouvám , ale pracovní povinnosti mi nedovolí dorazit - tak ať Vám vyjde počasí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Testovaci verze neumim polepovat To je na zatmavené sklo??? tak to je fajne! To si dám taky!!! zevnitř. Ale až po dovo teď už mi to nevyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 To je na zatmavené sklo??? tak to je fajne! To si dám taky!!! zevnitř. Ale až po dovo teď už mi to nevyjde. nu , ja nemam sun set tekže ty okna jsou stejně tmave všude mam dojem že to je to dovolene předni maximum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Aha,tak to néjni dobrý...? Dám to ven na tu stranu jako ty. Auto stejně myju ručabo takže to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovosh Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Zdarec, no nejakou dobu se tady clovek neukaze a tolik novych veci Casu ted moc neni, tak doufam, ze mi to do toho Hlucina na skok vyjde.... Mam to par km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Jen pripominam a tesim se na Vas Vjezdne je 150Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 vem mi obě ono se to nezda ,ale mam to křivě bude se testovat a kdo se koukne bliž (jen live) tak uvidi v prvnim O logo škodovky Postříkej sklo jarovou vodou. Nalep na to samolepku a nějakou stěrkou postupně vyhlazuj a vytlačuj vodu. Dóóóst dlouho budeš moct s tou lepkou lehce pohybovat, ale jakmile začneš vodu vytlačovat a bude to vysychat, bude se lepka chytat ke sklu. Krásně si ji srovnáš a vytlačíš tak případné vzduchové bubliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Červen 2012 Sdílet Vloženo 7. Červen 2012 Jarova voda se pouziva napr. na lepeni folii na sklo, tam to ma opodstatneni v tom, ze voda je jednak aktivator a taky se pri aplikaci s nalepkou da hybat, ale u nekterych typu lepidel se to nedoporucuje, zustane tenky jarovy povlak a lepidlo bude neucinne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frankk Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Zdarec, no nejakou dobu se tady clovek neukaze a tolik novych veci Casu ted moc neni, tak doufam, ze mi to do toho Hlucina na skok vyjde.... Mam to par km... Ahoj, nějaká akce v Hlučíně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Pristi nedeli jedem na makrelu Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Maro,tak já určitě jsem pro zadní sklo a já osobně zevnitř (a nejlépe barva bílá) ale pokud není na výběr bílá ... tak ta bílostříbrná Tento víkend mám pracovní,ale na Hlučín dojedu jak se nic nepo**** Tome ty zitra nejedes? Bych sazel na to, ze ano. Teda podle stavu nalesteni Tveho vozu... Vau... Jsem se otocil s projizdel kolem nej snad krokem, abych to cele vstrebal. Mnam! Jinak nalepku chci samozrejme take. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenia Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 Jen pripominam a tesim se na Vas Vjezdne je 150Kc Můžu Tě poprosit o nějakou přesnější adresu kempu? Dík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 8. Červen 2012 Sdílet Vloženo 8. Červen 2012 LENIA: vsechno je tady jinak zde: http://www.autokemp-frenstat.cz/kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.