jozzi Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 To je jen pro odvazne a otuzile :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 To verim Mate tam aspon trosku teplo? Hele pristi sraz je 2.9.? To asi zase nepojedem, kdyz mame OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Zdarec chlapi,jak to vypadá s tím srazem toho 2.9?? bude tam někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 ja myslim že skoro cele osazenstvo bude v Žamberku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Tak snad se někdo najde kdo zavítá i ke Kice,zrovna by mi to mohlo vyjít že bych dorazil po delší pauze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2012 Možná bych tentokrát mohl dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 (editace) Po domluve jsme se rozhodli, ze je treba nejaky sraz tento mesic, vybrali jsme datum 9. 9. 2012 v 17hod u restaurace Challenger v Petrvalde. Tesime se na nove i stavajici cleny Seznam ucastniku: 1. s-talker 2. jozzi 3. ADleros 4. Karlos 61 5. Majorak 6. ratras1 ? 7. Tomus ? 8. Ivo TDi ? 9. Jay Kay 10. Danek Editováno: 7. Září 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 Nemam co dodat, snad jen ze se tesim panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 (editace) Rád bych se na vás přijel podívat, ale bohužel jsem tento víkend pryč a nevím v kolik se vrátím. Pokud by mi to náhodou vyšlo, tak dorazím, aspoň na chvilku. Editováno: 3. Září 2012, autor: Ivo Tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 (editace) Pokud možno to přijede . Ted’ je 20% že budu :/ ale ještě nevím . Už vim kde to je Editováno: 3. Září 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Chlapi kdo jeste dorazi a koho mam pripsat? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Pokud se po noční dobře vyspím a nic mi do toho nevleze, tak bych mohl taky dorazit akorát nevim kde to je, kdyžtak bych dal cestou sraz s Adlerosem a dojeli by jsme spolu, hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 (editace) Odkaz na mapu: http://www.mapy.cz/#...633_51.322226_6 Sjedes z Rudne smer Cesky Tesin, Karvina, Orlova a potom uz jen touto cestou, az dojedes na kruhac v Petrvalde (uvidis Penny) tak sjed prvnim vyjezdem a hned zase doprava a prijedes na parkoviste za restauraci, kde nas najdes Editováno: 5. Září 2012, autor: s-talker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 Dík, tak to bych měl najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 No dobže tak já se hlásím dobrovolně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Pokud se po noční dobře vyspím a nic mi do toho nevleze, tak bych mohl taky dorazit akorát nevim kde to je, kdyžtak bych dal cestou sraz s Adlerosem a dojeli by jsme spolu, hm? Jasný to nebude problém,bychom se kdyžtak někde potkali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 ratras1: ty jedes na sraz co se stalo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratras1 Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 ratras1: ty jedes na sraz co se stalo ? zatím se nestalo nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos 61 Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Clapi,omlouvám se ,práce volá. Tak si to užijte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Všem děkuji za účast, jsem rád, že je nás pořád víc a víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Chlapi,já dojel domů až po půl osmé .... tak se omlouvám .... ale já to hlásil,že nebudu v OVĚ ... příště snad už jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Se těšíme až jednou nahlásíš že přijedeš... :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Otazka je, jestli se toho nekdy dockame :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.