MSticky Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 Zdravím všechny , tak koukám že se kabely lámou až to není normální . Mě se přelomily ve předních dveřích u fabči a přestalo fungovat stahování oken , repro ....a zrovna v den kdy jsem přijel na stk co budu povídat ty kecy stály za to . Když jsem se to pokusil reklamovat u prodejce tak mi technik odpověděl to se stává a že v zimě kabely se občas zlomí a reklamaci neuznaly a cena nové kabeláže bez práce 1860 kč .....ještě že má člověk ochotného kamaráda autoelektrikáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.veselka Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 (editace) Dobrý den. Mne sa zlomili dva dráty po 103 000 km v lavých dverách hnedý a bielo-červený v gumovej manžete. Zacínoval som a dal zmrštovaciu bužírku a zatial fachá všetko. Editováno: 19. Prosinec 2013, autor: patrik.veselka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSticky Vloženo 19. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2013 Dobrý den. Mne sa zlomili dva dráty po 103 000 km v lavých dverách hnedý a bielo-červený v gumovej manžete. Zacínoval som a dal zmrštovaciu bužírku a zatial fachá všetko. přesně tohle mi udělal kamarád a maká to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 My zas máme k.o. naklápění zrcátka na straně u spolujezdce a najeto jen 25t km. Docela bídička ta kabeláž ve dveřích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Ved práve.Škodovka určite o probléme mizerných káblov a ich nekvalite vie.Ale na to s vysoka s..e ! Ak ti zväzok náhodou nemusia vymeniť na záruku , s radosťou ti ho predajú za mastnú sumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSticky Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Ved práve.Škodovka určite o probléme mizerných káblov a ich nekvalite vie.Ale na to s vysoka s..e ! Ak ti zväzok náhodou nemusia vymeniť na záruku , s radosťou ti ho predajú za mastnú sumu moje slova jak je po záruce tak penízky létaj a to se ptají jestli je auto v záruce , jak není tak je jednání hned jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 s radosťou ti ho predajú za mastnú sumu načo celý zväzok? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 5let-47tis. Červeno-bílý-blbnou okna. Chci se zeptat-stačí zacínovat a dát smršťovačku,nebo bude lepší nějaká spojka? Co se nejvíce osvědčilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parolla Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 načo celý zväzok? .. To sa pýtaš mňa? Ja predsa nemôžem za to,že kompetentný človek v Škodovke ti tvrdí práve toto. Samozrejme,že som si to nakoniec opravil doma sám, a nestálo ma to ani cent! Akurát som tomu obetoval nejaký čas tu na fore,ale sem chodím rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 chlapci, je tu nekde navod jak rozdelat tapecirung u ridicovych dveri na F II?? Nemam problem s kabely, ale neco mi tam hrkota, skodovka se na me vykaslala, nic neslysi, tak si to holt musim opravit sam.. pokud by mi nekdo poskytl nejaky navod jak na tapecirung, nebo dal odkaz, budu rad.dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Mrkni tady. http://forum.skodahome.cz/topic/24286-zadni-repro-antena/?hl=%2Bzadn%C3%AD+%2Brepro+%2Bant%C3%A9na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 1 - Výplň předních dveří Demontáž: – Vypnout zapalování a všechny elektrické spotřebiče. – Vypáčit kryt přitahovače - 5 - zdola směrem nahoru pomocí např. přípravku na demontáž vnitřních panelů -MP8-602/1- . – Demontovat šrouby uchycení výplně - 7 - . – Demontovat šrouby - 6 - . Vozidla s elektrickým ovládáním oken: – Vypáčit panel elektrického ovládání oken - 8 - . – Rozpojit svorkovnici. Pro všechna vozidla: – Vycvaknout výplň pomocí např. přípravku na demontáž vnitřních panelů -MP8-602/1- . – Vyháknout lanko ovládání z vnitřní kliky - 4 - . – Rozpojit svorkovnice reproduktoru, ovládání zrcátek (podle výbavy). – Výplň - 1 - mírně nadzvednout směrem nahoru a vyjmout . Montáž: – Montáž provést opačným postupem. t V případě poškození příchytek - vyměnit za nové. 2 - Přední dveře 3 - Čep 4 - Vnitřní klika 5 - Madlo přitahovače dveří 6 - 4 Nm 7 - 0,7 Nm 8 - Panel elektrického ovládání oken 9 - Vkládací matice 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSticky Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 5let-47tis. Červeno-bílý-blbnou okna. Chci se zeptat-stačí zacínovat a dát smršťovačku,nebo bude lepší nějaká spojka? Co se nejvíce osvědčilo? sletovat a dát smršťovačku , žádnou spojku . kupovat nový kabel je velká pitomost a vyhození peněz ale to že se lámou je problém celýho koncernu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Máme v práci několik ROO ve verzi Praktik. Většinou mají najeto přes 300 tkm, a žádné zlomené vodiče do předních dveří. Že by začali používat nějaké horší dráty!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 (editace) Kolega mi v práci říká: Maro nejdou mi stahovat okna... a Já na to (zkušeně..)to budou káble ve dveřach... A přesto že jsem teď odborník na kabeláž tak mně okna stále blbnou... Červeno-bílý kablík mám "opravený"- zakápnutý lepidlem nějakým-kamarád tvrdí že to je nějaké napájení centrálu??? a že není přerušený jen zlomená bužírka. Ví někdo který káblík je od oken? Našel jsem ještě jeden nalomený-tenký zeleno-bílý. Na fotce je vidět jen oprava Červeno-bílého kablíku. Ten druhý je schovaný v průchodce. Editováno: 16. Únor 2014, autor: Jay Kay 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Tak dráty jsem opravil a stejně to pořád blbne. Ještě jsem zjistil že nefunguje pojistka proti přivření? Strčil jsem ruku mezi okno a rám a okno nezareagovalo,normálně mi to přivřelo prsty (au..) Dá se ta pojistka nějak zkontrolovat??? Nebo na jakém principu to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7306 Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Nefunguje mi kontrola otevřených dveří u řidiče, auto se chová jako bych ani nenastupoval, takže jsem také v klubu. O víkendu se bude cínovat a dávat smšťovačka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Pokud ti nefunguje kontrolka otevření dveří, tzn. nezobrazuje se ti otevření dvěří na panelu přístrojů, tak nebude problém v kabelech, ale zřejmě v mikrospínači zámku řidičových dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7306 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Lukáši díky za zprávu, také jsem nad tím uvažoval, zkusím prostříknout kontaktolem, uvidím co se bude dít, je pravda že doposud jsem zámek nepoužíval manuálně ale pouze jsem otevíral dálkou. Ale z kontrolou kabelů ve dveřích řidiče jsem smířený .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Marek,nemýl si zámok dverí s vložkou zámku dverí To čo píše Lukáš, je mikrospínač zámku dverí namontovaný vnútri vo dverách,ten nemá nič spoločné s vložkou zámku:) čiže žiadne WD, ani kontaktol nepomôže. len vybrať zámok a vymeniť mikrospínač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 6. Březen 2014 Sdílet Vloženo 6. Březen 2014 Pokud má ten mikrospínač odjebanej ten plastovej čudlik a tudíž nereaguje, tak kontaktol skutečně nepomůže, neb je to vlastně mechanickej problém toho spínače, kde ho vlastně kus v drtivé většině chybí. Ale lze to jednuše vyzkoušet jestli je to mikrospínač a né kabely. Stačí dálkou odemknou zamčené auto otevřít a zase zavřít postižené dveře-jednotka by na to neměla reagovat a auto by se mělo zase samo zamknout, jako když žádné dveře neotevřeme! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek7306 Vloženo 9. Březen 2014 Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 (editace) Ano je to mikrospínač, už se nemůžu dočkat jak budu dolovat zámek ze dveří. Zítra jdu koupit mikrospínače. Editováno: 9. Březen 2014, autor: Pawouk Necituj předcházející příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mida Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Taky se přidám, auto chvíli po záruce. Levé přední dveře stále cvakaly a snažily se odemknout odemčené dveře. Opraveno doma. Opravdu kvalitní kabeláž . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 20. Březen 2014 Sdílet Vloženo 20. Březen 2014 hmm, výrobce o tom ví, že dodavatel má nekvalitní izolaci kabeleže, která tvrdne a praská se vším všudy a nehodlá s tím asi nic dělat ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.