Přejít na obsah

rana od pozvozku a nasledný zvuk

Danniell

Doporučené příspěvky

Chtel jsme se zeptat dneska jsem ve meste cca kolem 60, silnice pekna nikde zadna dira - tem se vyhýbám. Jedu a najednou rana jak z dela od predniho levyho kola, nebo leve strany u spolujezdce, zastavim myslel jsem ze sem prorazil pneumatiku, kontroluju nikdy nic zadna boule, dira nic.... mohl tam byt max kanal zadny nejak extra vystouply jsou zaroven se silnici. Auto pri rane nikam nevybocilo, neplavalo ani volantem to nezatřeaslo nic sem neucitl jen slysel ranu. Auto normalne jede nic netluče, nehučí, olej nikde neteče nikam to netahne ale je jen jediny problem po teto udalosti, že kdyz dam plný rejt nebo prejedu pres neaký větší hrbol tak to obačas udela zvuk takový "benk" jako kdyz vezmete pruzinu ohnete a pustite, jako by tam nekde vzdy neco preskocilo. otocim na druhou stranu a zpet volantem a je to zase v pohode, to "benk" neni stalé ozve se to jen občas ale zvuk je to strašný. Nevíte čím by to mohlo být? Nemohla prasknout pružina ale ta predni strane u spolujezdce ale normalne to po zatlačeni na předek pruží. vubec nevim co by to mohlo byt? nemate nikdo podobnou zkušenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dneska přivezl tu mrchu - pěkně me vytočila ze servisu neautorizovaného, opakuji nebyla ve škodovce a oprava 8600 myslel jsem že mě omejou! vymene ložistka, obe horní uložení, manžeta homo. kloubu a největší raketa za péra 2000kč za kus, prý nenašli žadnou druho výrobu pro ty 1U5 AVU a že to musi odpovídat zatížení podle Newtonu. Tak to me to docela vytočilo, protože všude na netu maji pera od monroe na 1.6 1U5 motor AVU za 700kč. Kdybych na to měl nařadí udelal bych si to sam, ještě tam bylo 500 za svařeni držáku výfuku. Ale 9 tisíc jsem za opravu nečekal

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dneska přivezl tu mrchu - pěkně me vytočila ze servisu neautorizovaného, opakuji nebyla ve škodovce a oprava 8600 myslel jsem že mě omejou! vymene ložistka, obe horní uložení, manžeta homo. kloubu a největší raketa za péra 2000kč za kus, prý nenašli žadnou druho výrobu pro ty 1U5 AVU a že to musi odpovídat zatížení podle Newtonu. Tak to me to docela vytočilo, protože všude na netu maji pera od monroe na 1.6 1U5 motor AVU za 700kč. Kdybych na to měl nařadí udelal bych si to sam, ještě tam bylo 500 za svařeni držáku výfuku. Ale 9 tisíc jsem za opravu nečekal

kdybys dal avízo měl bys přední pár pružin prvovýroba za poloviční cenu

Odkaz ke komentáři

noo škoda noo... koutoče s destičkama sem si menil sam, ale na tohle nemám nařadí doma. A ani nevim jestli bych to zvladl rozdelat a dat dohromady, hlavne jsem nevedel co s tím všechno je tak proto sem volil ten servis.Už se stalo noo. Příště to zkusim řešit tady přes forum ty ND, to budu muset ale vedet co potřebuju. Jinak zpet k tem pruzinám, na skodadily.cz maji pruziny na O1 1,6 za 740kč kus, no nasrali me s tim že tam nechteli dat jine druhovyrobu, že pry jim program nenašel vyrobce druhovyroby techto pružin!

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...