Slusman Vloženo 12. Září 2011 Sdílet Vloženo 12. Září 2011 Zdravím vás,potřebuji o Vás radu...přestal mi svítit na Superbu II pravý xenon,tak jsem zkoušel vyměnit za jiný a nic. V autoriz. serv. mně řekli,že asi řídicí jednotka. Ta je údajně za cenu 5500,-. Nemá někdo zkušenost s touhle závadou a popř. jestli se nedá koupit někde levněji. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jetixx Vloženo 10. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2011 Jak si to vyřešil prosím tě??Trápí mě to na O1.Občas nesvítí pravej občas levej..no a stane se i že nenaskočí ani jedna strana.Když se podívám do diagnostiky napíše mi to nějakou chybu tuším P345 jestli to tak je vadny signal a když si dám aktuální hodnoty.Napíše mi to stav baterie 12.5V a na světle po zapnutí třeba 8V. Jsem z toho jelen ale asi usuzuju že je někdě odpor ve vedení.Nemá stim někdo zkušenosti?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 19. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2012 mel jsem to same. Do tech svetel totiz zateka(vyrobni vada) a tim odejde r.j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 24. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2014 Ako je to teda s tym xenonom? Odisiel mi pravy a vybojka to nie je. Ponuka skoda nato zaruku vramci vyrobnej vady? Aky je teda kod tej jednotky nech to viem hladat po nete. V skode sa mi zato 200e nechce dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.