Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Několikrát se mi stalo, že po vypnutí motoru a vytažení klíčku mi stále vibroval volant - pravděpodobně to je posilovač. Vždycky se to stane jednou za čas, jinak funguje dobře. Nevíte, čím to může být?

pokud se nepletu, tak na O1 nemá eletrika s posilovačem nic společnýho...

• Autor

To nevím, potřebuji ten problém vyřešit, jestli jsem to vlákno dal trochu jinam tak se omlouvám. Vždycky to vibruje tak 20 sekund a pak to přestane. Dělá to jednou za čas, ale nechci to podcenit a potřebuji to nějak opravit. Všem dík za rady.

Elektro servo ma Fabie, takze jestli pises o Octavii 1,6 55Kw co mas v profilu tak tam je normalne servo pres cerpadlo.

Tezko rici co to muze byt, jeste jsem o tom snad nikde neslysel. Kazdopadne se podivej kolik mas servo oleje ve vyrovnavaci nadobce :palec2: Jinak ti servo funguje normalne, bez nejakeho kviceni ci cukani atp ?

Ahoj, mi občas když zatáčím volantem k maximu tak mi to vydává taková hluboký a dost hlasitý tón. Myslím, že je to taky posilovač, ale nemám tušení co by s ním mohlo být.

Grime ty o tom něco víš? :)

Under: jeste me napadlo jestli ti nebezi vetraky na chladici, ktere jsi pres zaply motor neslysel

to ze huci posilovac pri maximalnim vytoceni je tim, ze se ti snazi pomoct otocit kola jeste dal, kam uz to nejde, zacne vznikat tlak a cerpadlo zacne byt hlucne

• Autor

To Grym: Jinak mi to funguje normálně, žádné kvičení ani cukání. Jen když více brzdím do zatáčky, tak volant mírně vibruje, ale to by mělo být snad normální.

To Zdesim: To asi nebudou větráky, dělá to jednou za čas - jak bys pak vysvětlil to hučení a vibrování volantu?

Když se mi nechce čekat, až to přestane vibrovat, udělám to tak, že vypnu motor (a volant vibruje), rychle nastartuju a hned zase vypnu - pak to hned ztichne. Mám O1 55kw r.v.98.

• Autor

A nemůžou to být třeba rozvody? Určitě mají už hodně za sebou....

Rozvody? No nevím jakou spojitost to ma z volantem.

Uz jsi kontroloval tu hladinu kapaliny?

az to zase bude priste delat, tak se koukni do motoru, od kud jde hluk :)

jinak bych to opravdu typoval na vetraky na chladici, pokud neni uplne dobre vyvazena vrtule, tak se ti klepe predek auta a ty to poznaz na volantu

O1 nema nic jineho napajenyho z baterie, vsechny ostatni veci co by mohly vrcet a vybrovat berou enegrii z remenic od motoru

• Autor

Zatím to teď zrovna nic nedělá, tak jakmile to začne, hned zjistím, odkud ten zvuk jde, ať jsme chytřejší...

jsou to větráky ,nic jiného to nemůže být. prostě vypneš zapalování a přitom ještě motor potřebuje chladit. To vysvětluje i to opětovné zapnutí motoru a vypnutí. Kontrola větráků na vyváženost(poškozený nebo kus bláta) a bude vše OK. Max ještě ložiska na větráku ,jinak nic jiného. Rozvody čerpadlo atd. to nejsou.

• 7 měsíců později...
  • Autor

Vyřešeno: Ano, nedávno se mi to stalo znovu, rychle jsem otevřel kapotu, podíval jsem se a opravdu to dělá větřák u chladiče. Zatím to nechávám být, ničemu to nevadí, objeví se to jednou za čas, tak to není nutno řešit. Prostě hezký, útulný, vibrující domov.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.