Radek Novotný Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 (editace) Mám fabii 1.4 TDI a když zapnu klimu tak začne syčet a syičí i po vypnutí tak 5 sekund neví někdo co stím. Editováno: 27. Listopad 2011, autor: Radek Novotný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 (editace) ... když zapnu klimu tak začne sičet a sičí i po vypnutí... Počkej až to visičí a pak to dej do servisu... Mezitím se můžeš naučit vyjmenovaný slova... Editováno: 13. Září 2011, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIčko Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Máš tam málo chladiva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 mám ten istý problém, avšak klima je naplnená, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 Mně pomohlo vyčistit filtr pylový pod přihrádkou. Vyndal jsem z toho kýbl listí a je to tichounké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 24. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2012 napichni na VAG a uvidis co ti to napise popripade kdyz zapnes klimu, cvakne to ? myslim tim jestli sepne kompresor pokud ano bude problem ten ze mas malo chladiva R134a v obehu a tim padem to klima neutahne ac se snazi, jak se snazi popripade muze byt i nejaky ventyl v cudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.