Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

mohl by mi sem nekdo hodit schemu el. zapojeni a schemu sestavy vyhrivanych ostrikovacu z Elzy pro OII face? chtel bych to dodelat ale nevim kam tahnout kabely. Dekuju moc

co takhle pojistka 46 poj.boxu..........a kostra je jasna :)

• Autor

aha, ok, dekuju, a schema by se nenasla? prip objednaci cisla dilu ostriku a kabelaze k tomu

daj mail poslem ti tu schemu

Upraveno od dream7000

• Autor

peter.palacka@gmail.com

• Autor

diki moc, pomohlo to

• 4 týdny později...

Zajímalo by mě jak je to vůbec řešené, kolik to stojí dodělat. Je to u Octavie II FL Ambiente rv. 2009 1,4TSI standart? Díky

• Autor

standard to neni, je to v konfiguratoru jako extra polozka, jinak dodelani vyjde na 2x 390 za vyhrivane trysky, plus konektory protikusy k tryskam cca 60 plus kabel cca 3m plus piny plus robota, pocitej tak dokopy max 1500, ale stoji to za to v zime, kdyz muzes ostriknout a nemas tam namrzlej led...na predchodzi OII jsem to nemel a stale mi tam namrzala nemrznouci kapalina z ostrikovacu :-(

standard to neni, je to v konfiguratoru jako extra polozka, jinak dodelani vyjde na 2x 390 za vyhrivane trysky, plus konektory protikusy k tryskam cca 60 plus kabel cca 3m plus piny plus robota, pocitej tak dokopy max 1500, ale stoji to za to v zime, kdyz muzes ostriknout a nemas tam namrzlej led...na predchodzi OII jsem to nemel a stale mi tam namrzala nemrznouci kapalina z ostrikovacu :-(

Nebyl by nějaký odkaz na díly?Schéma by se také hodilo.Předem dík. :)

Ostikovače mám.Je tam hnědý a černočervený kablík.Hnědý mínus pól nebo je to jedno? :help:

hnedy je kostra/-/ inak ked si posvietis do konektora uvidis tam cisla 1,2 podla schemy...

Upraveno od dream7000

• 3 týdny později...
  • Autor

ahoj, tak vyhrevy namontovane ale nejsem si jist jestli fungujou, jak to zjistit jestli ten vyhrev vyhriva? da se neco vycist nekde na diagnostice? pripadne treba to nekde kodovat ve Vagu? nevi nekdo nahodou jak to ma spravne fungovat, od jake teploty to topi a jestli to spina nejake rele nebo jak to vubec otestovat? kdyz na to sahnu tak samozrejme neni nic citit jestli to je horky nebo ne.....

podla vw fora sa vyhrevy zapinaju ked nastartujes a na budikoch pipne gong ze je pod 4 st. C

Upraveno od dream7000

• Autor

tak to bohuzel nijak neskontroluju jestli je to zapojeno v poradku a jestli to facha, ach jo...

• 2 měsíce později...

no pokud vim je to napojeno pres klicek...tkz by otocit klicek a zmerit napeti???

Mohl by mě nekdo prozradit jaký je rozdíl mezi díly

1Z0955987A

1Z0955986

respektivě proč jeden stojí 100,-Kč a druhý 350,-Kč??

To je taková inovace? Nebo on spíš ten jeden končí a doprodává se??

Díky

1Z0955987A nahrazena tou druhou, i vizuelně jsou rozdílné.

ta drazsi ma vetsi uhel rozstriku

Aha, díky.

• 6 let později...
V 22. 9. 2011 na 17:45, dream7000 napsal:

Prosim ta mozes aj mne poslat schemu na vyhrievane trisky? irwin@raxo.sk dakujem, link uz nefunguje :(

Zdravim, ako zistim, ci to mam od vyroby?

V prirucke (5/2010) pri tomto nie je hviezdicka, tak som pochopil, ze je to standard.

Auto je 4/2011 Elegance kupovana v SR.

V 22. 9. 2011 na 17:45, dream7000 napsal:

zabudol som dodat, ze mam octavia II FL 2009 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.