Fofi Vloženo 28. Září 2011 Vloženo 28. Září 2011 Zdravím.Poradí mi někdo co znamená při zapnutí zapalování a posléze zhasnutí kontrolek 5 probliknutí mazání v žluté barvě. Oleje je přesně na rysku. To celé před startem.Pak už vše normální. Nehrozí nějaký průšvih. Dík Fofi. Citovat
Sniper_2003 Vloženo 28. Září 2011 Vloženo 28. Září 2011 To spíš vypadá na snímač hladiny oleje. Pokud to zhasne tak by to mělo být v pořádku, když říkáš že oleje tam je dostatek. Citovat
Fofi Vloženo 28. Září 2011 Autor Vloženo 28. Září 2011 Dík za odpověď.Mei tím jsem s autem jel a nic.Tak uvidím. FoFi. Citovat
Sectroid Vloženo 10. Prosinec 2018 Vloženo 10. Prosinec 2018 Zdravím, nevíte někdo jak to dopadlo s tou poblikávající kontrolkou? Začalo mi to dělat přesně to samé, a nikde jsem se nedočetl závěr. Vetnul jsem se do tohoto tématu, protože mám ten samý problém a nechci zbytečně zakládat duplicitní vlákna ;) Pokud tedy někdo víte příčinu tohoto chování kontrolky, dejte prosím vědět. Díky Citovat
Sectroid Vloženo 11. Prosinec 2018 Vloženo 11. Prosinec 2018 Napadlo mne totiž, zda to nemůže mít i jinou funkci. Nevím, třeba na hladinu brzdovky, nebo servo oleje atd... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.