profor Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Viete mi niekto poradiť ako nakodovať RJ ked mi nefunguju ostrekovače svetiel. mam na štitku 8X0 čo je bez ostrekovačov:-( zapojene to je podla DP ako ma byť ale nič sa nedeje. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Připočti 256 ke kódovému číslu centrální řídící jednotky vozu (Bordnetz adresa 09). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Připočti 256 ke kódovému číslu centrální řídící jednotky vozu (Bordnetz adresa 09). dakujem, to som potreboval...večer skusim a dam vedieť. diky ešte raz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 24. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Připočti 256 ke kódovému číslu centrální řídící jednotky vozu (Bordnetz adresa 09). dakujem, to som potreboval...večer skusim a dam vedieť. diky ešte raz tak páni, dakujem ešte raz Dulovi, funguju mi už ostrekovačéééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.