Romaxik Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Při posledním laborování v autě jsem na podlaze našel tuto gumičku a nevím co je to zač, odkud to mohlo vypadnout. Měl jsem oddělané oba spodní kryty na palubovce a pak ještě vyndaný výdech vzduchu, co je tam ta odkládací schránka a spínač varovek. Poradí někdo, odkud to vypadlo, abych to zase nemusel všechno rozdělávat? Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 mám prsne takýto istý "problém" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 7. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Tak že taky nevíš, odkud to vypadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 vôbec netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 7. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2011 Cau kuci, mel jsem ten "problem" taky a nakonec jsem to nasel ... je to na spodnim krytu, pod volantem ... hledejte na prave strane - hrana co se "opira" o stredovy tunel ... na te hrane tam jsou ro to vyrezy ... je to tam asi aby to nevrzalo o sebe ... DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romaxik Vloženo 8. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2011 Díky Danikd, alespoň to nemusím celé rozebírat znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divix Vloženo 10. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2011 Dnes koukám na podlahu a hle čudlík, po třech měsících od koupě novýho auta to tedy brzo vypadlo.Díky za objev kam to patří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.