Koorn Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 (editace) Zdar, v květnu jsem si koupil Fabii (r.v. 12/2000). Bohužel nemohu přijít na to, jak je možné, že mi nefunguje zvuková signalizace blinkrů. Respektive občas jo, ale to jen málokdy (hlavně když je horko Nemáte s tím někdo zkušenosti? Editováno: 12. Říjen 2011, autor: Koorn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2011 Máš studeňák u repráčku v palubovce - nesprávný pájený spoj, který je svými vlastnostmi závislý na teplotě nebo tlaku na sebe. Podle toho jednou vede, jindy nevede. Repráček proto jednou pípá, podruhé ne. Chce to demontáž a propájet pro jistotu celou spojovou desku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 volis kupit druhe budiky a dat ich nakodovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Tak to já mám nějak divný-na starých budících nepípalo a po výměně za maxidot taky blinkry nepípají-to se někde koduje,nebo je chyba úplně jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 většinou přestane fungovat samotný repráček. je docela možné, že nefunguje ani na tvých nových budících. origo je poměrně drahý, ale dá se nahradit repráčkem z gme, gesu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinnov Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Dá se to jednoduše nahradit jiným repáčkem - jsou tu někde na foru popisy. Odšroubovat dva šrouby, vyndat budíky a uvnitř odletovat/přiletovat dva dráty. Někdo to nahrazuje výškovým repráčkem ze dveří. Ale není mi jasná impedance - výškáč má snad 4 ohmy, já použil normální repráček z GME, který je 8 ohm a normálně to funguje. Originál prý má 50 ohm. Není to na něm napsané, tak pokud tu někdo ví, rád se nechám poučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 koupil jsem v gme normální repráček s impedancí kolem 50ohm, přiletoval 2 dráty a připlácl tavnou pistolí zezadu budíků do díry po původním repráku. maximá,ně se trochu změní zvuk, ale to není tak velký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinnov Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 jo, jo, cena opravy 52,- CZK za material, v servisu se to řeší výměnou budíků, ale to se tu už někde probíralo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Mám tady navíc jeden origo repráček, tak kdyby se někomu hodil, nechám za rozumný peníz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Je divný,že málo nafty-pípá,málo vody do střiků-pípá,všechno pípá,jen blinkry ne,někde jsem četl na octavia clubu o tomto problému,ale s oktávkou,prý něco špatně s vypínačem varovných blinkrů,nevím zda to má něco společného i s fabií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2011 Natolik nejsem obeznámený s problematikou "nakódování" různých funkcí do "komfortky", abych to mohl tvrdit jako evangelium, tak to položím jako otázku: nebude to nakonec právě tím nakódováním = neboli nezablokoval to nějaký chytrák přímo v komfortce? Když se dá blinkrům nakódovat trojblik - čtyřblik - pětiblik, nedá se nakonec vypnout - zapnout i tato akustická signalizace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popopepa Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Zdravím mám dotaz nefunguje mi zvukový signál blinkrů když koupím toto a zapojím to na kabely od blinkrů pomůže mi to? Kdyz tak nejjednodusi budou asi kabely od packy blinkru za volantem že? http://www.zbozi.cz/...keru-baas-ble2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) sice nevím, co je v odkazu - nejde otevřít - tipuju na nějaké univerzální pípadlo, ale do žádného experimentování bych se nepouštěl. Vyměnit ten repráček bude podstatně jednodušší, než ve sloupku řízení hledat správný kabel. Editováno: 27. Duben 2015, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.