Psuso Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Dobrý deň, Mám menší problém s krytom motora.. neviem ho dať dole.. viem že ste sa tu už bavili o odstranení krytu motora lenže mne to nejako nejde.. poprosím keby mi to niekto tu vysvetlil, že čo mám poodpájať poprípade odšróbovať, pretože som skúšal už všetko možné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 Tahem zapni stiskem vypni. Musiš hodně zabrat a pak jenom odpojit hadičky,ze zadu dvě,z boku u škrt klapky taky dvě,a hlavně od sani u chladiče otočenim kamkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2011 niekedy to ide kruto,ale len Psuso zabeeeeeeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.