Wimpi Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Ahojte, mám climatronic a dneska ráno jsem si všimnul, když jsem byl úplně zmrzlej , stál na křižovatce a chtěl si ohřát ruce u ofukovacích otvorů, že z otvorů nad rádiem nic nefouká, pouze z těch vedle okna. vzduch z nich začne foukat teprve, když hodně přidám otáčky ventilátoru, nebo když zapnu tlačítko -proudění vzduchu na horní část těla-. Je to normální ,nebo mám něco špatně? Díky moc za poradu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 15. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2011 Aj mne to robi na OII . Co som cital na jednom fore, tak to robi kazdemu kto ma klimatronik, cez stredove ofuky to ma len chladit a ked sa topi tak to je ze vraj zamerane na bocne ofuky kvoli tomu aby sa neorosovali okna a da sa to spustit len manualne, ale mozno ma niekto lepsie vysvetlenie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 26. Červen 2020 Sdílet Vloženo 26. Červen 2020 Potřebuju poradit jak ten ofuk celý vytáhnout z palubky a nic neulomit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Červen 2020 Sdílet Vloženo 27. Červen 2020 (editace) Dával jsem ofuk ven, jde to ale blbě, kup si plastový vypichováky. Zlomil jsem jednu lamelu držákem telefonu, takže jsem to opravoval. Myslím, že jsem nejprve vyndal ten kastlík na palubce, abych měl přístup i ze shora. Pár foto z demontáže. Editováno: 27. Červen 2020, autor: Sudetak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 27. Červen 2020 Sdílet Vloženo 27. Červen 2020 No dík ale moc jsi mi nepomohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 27. Červen 2020 Sdílet Vloženo 27. Červen 2020 Chytni vlevo zmáčkni vpravo, tak nějak ? To nejdůležitější pro demontáž jsem ti řekl, vyndej schránku, uvidíš jak to celé drží, na fotce vidíš i kde jsou úchyty. Levej nejsi, poradíš si :-) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 28. Červen 2020 Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 Sudetak: Ano tak jsem to chtěl slyšet (chytni vlevo a pak v pravo). Tvůj návod ale je - "škrábej se pravou nohou za levým uchem" teda dík! Asi levej nejsem a proto jsem to udělal podle jiného návodu asi cca za 15sekund. Tak že levá ruka levé ucho! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 28. Červen 2020 Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 Slušností je, když na tak dobrý (15 sekundový) návod přijdeš se o něj zde podělit, já takový neznám a ostatní ho třeba též rádi poznají. Dal jsem ti fotky a z toho vydedukuješ vše potřebné. Máš své dny ? 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 28. Červen 2020 Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 (editace) Vidím že svoje dny máš ty a tvůj kamarád JOKER 85.Těch pár fotek můžou mít tak max.uměleckou hodnotu,já se ale neptal jestli umíš fotit NIC VÍC. Chlap s kulama by poslal tohle. Editováno: 28. Červen 2020, autor: Fajerak 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 28. Červen 2020 Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 (editace) Tak vidíš že jsi aspoň schopný si najít obrázek od instalace jaderného pohonu ?? tvl udělal jsi mi krásných pár minut v životě ????? Chlap s kulama by si to udělal bez obrázků za pět minut. ??? To jsi zabil ??? Editováno: 28. Červen 2020, autor: Joker 85 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 28. Červen 2020 Sdílet Vloženo 28. Červen 2020 Jokera 85 neznám, ale rád někdy poznám :-) Škoda, že si to sem nedal Fajeraku předtím, než jsem dohledával fotky z mojí demontáže, ušetřil bych si tím čas a práci. P.S. věděl jsem, že si šikula a poradíš si i bez nás, dílenská příručka je mocný nástroj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 chlapi, co se radši věnovat tématu, mám climatronic a dělá mi to přesně to samé. Když pustím chlazení, jde to středem krásně, když chci zahřívat tak ani ne třetinu toho co jde bokem, už už jsem to chtěl dávat na servis, takže je to normal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 U mě je to stejné, středem jde chladný vzduch, bočníma teplý vzduch, porouchané to nemáš :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.