Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, mám climatronic a dneska ráno jsem si všimnul, když jsem byl úplně zmrzlej :feve: , stál na křižovatce a chtěl si ohřát ruce u ofukovacích otvorů, že z otvorů nad rádiem nic nefouká, pouze z těch vedle okna. vzduch z nich začne foukat teprve, když hodně přidám otáčky ventilátoru, nebo když zapnu tlačítko -proudění vzduchu na horní část těla-.

Je to normální :blink: ,nebo mám něco špatně? Díky moc za poradu..

Vloženo

Aj mne to robi na OII . Co som cital na jednom fore, tak to robi kazdemu kto ma klimatronik, cez stredove ofuky to ma len chladit a ked sa topi tak to je ze vraj zamerane na bocne ofuky kvoli tomu aby sa neorosovali okna a da sa to spustit len manualne, ale mozno ma niekto lepsie vysvetlenie

• o 8 let později...
Vloženo (editace)

Dával jsem ofuk ven, jde to ale blbě, kup si plastový vypichováky.

Zlomil jsem jednu lamelu držákem telefonu, takže jsem to opravoval.

Myslím, že jsem nejprve vyndal ten kastlík na palubce, abych měl

přístup i ze shora. Pár foto z demontáže.

DSCF4489.JPG

DSCF4485.JPG

DSCF4504.JPG

Editováno: , autor: Sudetak
Vloženo

Chytni vlevo zmáčkni vpravo, tak nějak ? To nejdůležitější pro demontáž jsem ti řekl,

vyndej schránku, uvidíš jak to celé drží, na fotce vidíš i kde jsou úchyty. Levej nejsi,

poradíš si :-)

Vloženo

Sudetak:  Ano tak jsem to chtěl slyšet (chytni vlevo a pak v pravo). Tvůj návod ale je - "škrábej se pravou nohou za levým uchem" teda dík!  Asi levej nejsem a proto jsem to udělal podle jiného návodu asi cca za 15sekund.  Tak že levá ruka levé ucho!

Vloženo

Slušností je, když na tak dobrý (15 sekundový) návod přijdeš se o něj zde podělit,

já takový neznám a ostatní ho třeba též rádi poznají. Dal jsem ti fotky a z toho

vydedukuješ vše potřebné. Máš své dny ?

• Líbí se mi 1
  • Pozitivní 2
Vloženo (editace)

Vidím že svoje dny máš ty a tvůj kamarád JOKER 85.Těch pár fotek můžou mít tak max.uměleckou hodnotu,já se ale neptal jestli umíš fotit  NIC VÍC. Chlap s kulama by poslal tohle.

IMG_20200628_123132.jpg

Editováno: , autor: Fajerak
  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Tak vidíš že jsi aspoň schopný si najít obrázek od instalace jaderného pohonu ?? tvl udělal jsi mi krásných pár minut v životě ????? 

Chlap s kulama by si to udělal bez obrázků za pět minut. ??? To jsi zabil ???

Editováno: , autor: Joker 85
Vloženo

Jokera 85 neznám, ale rád někdy poznám :-) Škoda, že si to sem nedal Fajeraku předtím,

než jsem dohledával fotky z mojí demontáže, ušetřil bych si tím čas a práci.

P.S. věděl jsem, že si šikula a poradíš si i bez nás, dílenská příručka je mocný nástroj :-)

• o 5 měsíců později...
Vloženo

chlapi, co se radši věnovat tématu, mám climatronic a dělá mi to přesně to samé. Když pustím chlazení, jde to středem krásně, když chci zahřívat tak ani ne třetinu toho co jde bokem, už už jsem to chtěl dávat na servis, takže je to normal ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...