Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Stále musím dolévat chlazení. Chladící soustava je hodně natlakovaná, určitě víc než je zdrávo. Všechny hadice jsou teplé. Termostat je Ok. Teplota se pohybuje okolo 82-91 stupnů. Víčko z nádržky na fridex bylo vyměněno a bez výsledku. Na 90% si myslím, že se chladící soustava přetlakuje a pak vyteče přes přepad ven z nádobky. Je tam také mokro. Asi to vypadá na těsnění pod hlavou. Olej ve vodě není a voda v oleji taky ne. Prý stojí 2300Kč. Můžete mi prosím někdo poradit, či vyvrátit moji teorii. Moc to prosím spěchá.

• Autor

Takže se nikdo nechytí?

Napovídá to na těsnění pod hlavou. Chce to zkusit . Existuje přípravek nasadíš místo víka vyrovnávací nádobky a natlakuješ a čekáš jestli poklesne a někde nevytíká.

není to tak dávno,co jsem jednomu měnil vodní pumpu.zozsypaná vrtulka

vodní čerpadlo jsem už měnil.

Ja mel minuly rok stejny problem, a bylo to tesneni pod hlavou. Voda proste mizela do valce. Jinak se to chovalo stejne... normalni teplota, cisty olej, velky tlak...

Zkousel jsem kde co, protoze se mi do toho tesneni nechtelo, ale na konec to bylo ono.

• Autor

No právě. Mě se taky to toho nechce, ale musím. Ještě scháním klíč na napínací kladku. Těsnění 2300Kč, Olej 1000Kč, fridex 400Kč, čerpadlo chlazení 800Kč no a rozvody 4300Kč. Ještě, že si to udělám sám. Tedy s kamarádem.

• 4 týdny později...
  • Autor

Tak problém vyřešen. Nejsem si jist, jestli bylo vadné těsnění či jenom špatně dotažená hlava. Asi obojí dohromady. Každopádně problém je vyřešen.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.