Listyus Vloženo 22. Říjen 2011 Vloženo 22. Říjen 2011 Potřebuju se dostat na čidla parkovacího asistenta a nevím jak odmontovat lištu v které jsou nasazené. Poraďte. Mám Fabii combi 2003. Citovat
samotsytlos Vloženo 22. Říjen 2011 Vloženo 22. Říjen 2011 Nevím jak jsou dělaná origo čidla,ale lištu sundáš,tak ,že vezmeš šroubovák a opatrně (pozor na lak) ji podebereš a uvidíš takový pacičky kterými je zacvaknuta do nárazníku a pomalu ji začneš odcvakávat jeden zobáček po druhým...skus ti sehnat fotku jak vypadá nárazník bez lišty a dojde ti to jak ji dostat dolů.Neboj se trochu zabrat,ale zase aby ti lišta nepraskla nebo sis nepoškrábal nárazník.A podle mě jestli se budeš chtít dostat k čidlům sundání nárazníku tě nemine,ale to poradí spíš ten kdo má origo čidla Citovat
PROCHY603 Vloženo 22. Říjen 2011 Vloženo 22. Říjen 2011 (editace) Origo cidla z vyroby su namontovane v narazniku nemontuju sa do listy!!! Dorabky DOrob DOma sa montuju do LISTY alebo do narazniku., Editováno: 22. Říjen 2011, autor: PROCHY603 Citovat
samotsytlos Vloženo 22. Říjen 2011 Vloženo 22. Říjen 2011 Já si to myslel no,ale origo čidla ve fabii jsou podle mě uchycený v nárazníku,ale koukají jakoby z lišty,že se lišta sundá,ale čidlo zůstane. ještě jsem neviděl fabii I s čidly pod lištou např. ale to je můj názor nejsem jasnověděc ;-) každopádně to drží za nárazník. Citovat
Listyus Vloženo 23. Říjen 2011 Autor Vloženo 23. Říjen 2011 Stačilo sundat tu lištu a dostal jsem se na čidla. Ty čidla jsou v liště jen zacvaklé a přilepené oboustranou lepenkou. Citovat
samotsytlos Vloženo 24. Říjen 2011 Vloženo 24. Říjen 2011 Tak to pak jo,ale kdyby jsi se chtěl dostat i ke kabelům tak podle mě musí nárazník dolů,já když montoval parkovací asistent tak jsem nárazník dával dolů hlavně kvůli kabelům Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.