Publikováno Říjen 27, 201113 r Pratele, kontrolka ASR pri vypnutem ASR sviti velmi spatne, dokonce tak spatne ze neni za denniho svetla videt vubec a v noci jen z lehka... Predpokladam, ze to budou nejaky kable nebo dioda, menil nekdo z vas diody v budikach? jak? diky
Říjen 28, 201113 r Zdarek! osobne som ich uz vymennil mraky, ale ak nemas skusenosti s pajkovanim tak to nechaj na odbornika, lebo tie ledky nieje sranda prepajkovat.ja by som najprv skusil vag pretoze ledka sice moze odyst ale stava sa to malokedy a ak ti nevyhodi ziadnu chybu tak aspon vylucis zavaznejsi problem a mozes sa pustit do vymeny tej ledky najlepsie s elektrikarom.
Říjen 28, 201113 r Autor na wag auto pripojeny bylo, myslel jsem totiz, ze je nefunkcni ARS,wag neukazal nic. ale je to s jistotou jen ta kontrolka, ktera sviti opravdu mizive.. zkusil bych jeste projet dratky k ni, treba to muze byt nekde tam?
Říjen 28, 201113 r V dratkoch asi nie ja som skor myslel vagom prebehnut budiky ci tam neje nejaky skrat a tym padom aj ubytok napatia.ale ked chces tak az budem pri pc poslem ti navod ako tie budiky rozobrat.
Říjen 28, 201113 r takze vybrat budiky asi vies ked nie tu na fore je toho plno.prejdime teda k samotnemu rozobratiu zo zadu budikov su take zapadky a ked ich budes postupne uvolnovat tak sa ti rozpadnu na polovicu potom musis vybrat rucicky tak ze ich budes otacat proti smeru hodin nasledne vyberies foliu a to co ti zostane vytiahnes z toho zadneho plastu a otocis aby si vydel plosak zo zadu a uvidis take zobaciky z plechu ktore drzia displaye opatrne ich pootocis a vyberies ich hlavne si pamataj ktory display kam.potom su tam este take biele plastove zobaciky ktore drzia ten biely oddelovaci krit v predu.no a ked toto vsetko zvladnes tak uvydis uz ledky a vsetko okolo toho podla folii zistis ktora to je a vymenis.pozor na polaritu bo by ti potom nesvietila.a len taka rada na zaver odpajkuj ledku z budikov ktora sa nepouziva a vymen ich medzi sebou lebo je mala pravdepodobnost ze kupis s takou istou svietivostou kedze tieto seriove sa vyrabaju na zakazku pretoze maju mensiu svietivost a vacssi uhol svetla. robotka na 20.min jednoduchsie je to spravit ako napisat. tak hodne zdaru a daj vediet jak so dopadol. Upraveno Říjen 28, 201113 r od imroo
Říjen 28, 201113 r Autor navod super, jeste pro jistotu najdu nekoho kdo neco podobneho delal, protoze ja jsem s pajkou celkem levej , ale snad to dame do cajku jeste jednou dekuju
Říjen 28, 201113 r Autor bydlim v krkonosich, jezdim casto k nasim na sumavu, ale na moravu vubec, kazdopadne dik za nabidku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.