Ondrero Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Myslíš? Když je to jen jakoby vzhledovej doplněk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 no jo, ale je to jinak zařízení, které na jiných autech normálně funguje. Já měl kdysi na Š105 přídavné dálkové, po nějaké poruše jsem je nakonec odpojil, ale nedemontoval. Na technické remcal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 O světlech heleť vím,že na autě nesmí být když nefungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 ty tak o podle mě pokud bych neměl xeony tak by jim mohlo bejt uplně fuk jestli to šlape či ne a za další kdyby byl problém tak bych je na místě oddělal, přece tam jen drží jen na kusu plíšku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 To kvůli montáži a demontáži nemusí jít nárazník dolů? Já jen že by to pak byla pro zloděje celkem hračka.Když by si to mohli na místě v pohodě sundat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 tie ostrekovace su tam neni dôležité ale neviem si pomoc vyzera to tam podla mna luxusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 no musí jí dolů ale bych to vymyslel abych to sundal lehce. Ted mě tak v rychlosti napadá že bych na te svorce co drží ty ostřiky vrtnul dírku vzal nějaký kus tenkýho lanka a natahl to nějak k motoru aby k tomu byl přístup a když by byl problém tak bych jen zatáhl za drátek uvolnil svorky a vyjmul ostřiky . Teda nevím jestli by to bylo proveditelné páč sem narazník ješte dolu neměl, ale stejne tam kam jezdím na STK tak tam by se to dalo v klidu ukecat .... nebo spíš by si toho ani nevšimli že nefungují ! Jinak Máro jsem rád že se našel i jeden co se mnou souhlasí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 No pánové já vás moc nechápu... Po výměně narázníku jsem jezdil asi měsíc bez osřiků (sehnat je za rozumný peníz není lehká záležitost) a auto působilo tak uhlazeně - čistě. Po té montáži mi to připadne jako tykadla. Ale proti gustu... Jinak při montáži musí nárazník dolů a je třeba do něj vypilovat takový křížový otvor. Některá prasata udělají 10 kou vrtákem kulatou díru - jak mi bylo doporučeno, ale to by se pak dalo s ostřikem volně otáčet. Třeba ho dát naopak a v parném létě štříkat na sukničkovité dívky jdoucí po přechodu. Wau! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 no oni tie novsie vyzeraju ako tykadla ale tie starsie ani velmi nie a to sa mi na tom paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 A co takhle dodělat vyjížděcí šlo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 zda se mi že se tu o to nějaký člen pokoušel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Ako tak citam tuto temu tak mi stoja tie ostrekovace za dorobenie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 To vyjíždění dělá právě ten tlak vody,takže montáž není nic moc složitého...jen nevím jak je to s místem....kvůli výztuze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Výztuha se musí vyřezat a upevnění ostříků je přišroubováno k ní... A jak píše Ondrero - vyjíždí to tlakem vody. Je to takové dodo. Jinak Marku - S tebou musím súhlasiť - předface ostrek sú krajšie. Majú ten kryt taký mohutnejší a "aerodynamickejší". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonnJarda Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Jojo souhlasím taky, ony jsou 2 druhy těch ostřiku. Před face a Po face !!! takže pokud je bude někdo kupovat tak bacha na to ! najdou se i taci rypalové který to hned poznají že sis namontoval třeba ostriky před face a pak ti to daj sežrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 No ono to ani nejde. Na face nedáš ostřiky z před. To bys je musel nějak odřezat nebo upilovat. A naopak by Ti zase kus chyběl. Vnitřek je tuším stejný, ale ta čepička je jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) ja som tie predface videl uz na par octaviach a tak si vravim ze t musim mat aj ja este tak keby mam stresne okno bolo by to dokonale . Nemate niekto nejake video ako funguju tie ostrekovače ? Editováno: 8. Duben 2012, autor: marek92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anup67 Vloženo 5. Duben 2013 Sdílet Vloženo 5. Duben 2013 možno by to mohlo niekoho zaujímať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Zdravim nema niekto schemu kde navrtat diery na ostrekovace na octaviu predfacelift r.v. 2000 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Mělo by to být stejné, předface/face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 29. Březen 2014 Sdílet Vloženo 29. Březen 2014 nemůžete někdo napsat objednací číslo toho hnědého relé 389 z etky, děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-MarTiN Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 mám octuli 1,8 20v SLX 1998 ostřiky tu jsou jsou zapojené ale nejsou funkční nevíte kde by mohla být chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lusl Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 skontroluj poistky, relé a premeraj kabeláž k čerpadlu ostrekovačov a čerpadlo ostrekovačov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-MarTiN Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 dneska jsem jel a když jsem si za jízdy ostříkal sklo tak se pustily i ostřiky světel ale netuším jak sem je zapnul jelikož pak už jsem je nedokázal na místě pustit poraďte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Květen 2014 Sdílet Vloženo 19. Květen 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/13985-ostrikovace-svetlometu/?p=282825 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.