Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no jo, ale je to jinak zařízení, které na jiných autech normálně funguje.

Já měl kdysi na Š105 přídavné dálkové, po nějaké poruše jsem je nakonec odpojil, ale nedemontoval. Na technické remcal :(

Vloženo

ty tak o podle mě pokud bych neměl xeony tak by jim mohlo bejt uplně fuk jestli to šlape či ne a za další kdyby byl problém tak bych je na místě oddělal, přece tam jen drží jen na kusu plíšku.

Vloženo

no musí jí dolů ale bych to vymyslel abych to sundal lehce. Ted mě tak v rychlosti napadá že bych na te svorce co drží ty ostřiky vrtnul dírku vzal nějaký kus tenkýho lanka a natahl to nějak k motoru aby k tomu byl přístup a když by byl problém tak bych jen zatáhl za drátek uvolnil svorky a vyjmul ostřiky :kol-27: .

Teda nevím jestli by to bylo proveditelné páč sem narazník ješte dolu neměl, ale stejne tam kam jezdím na STK tak tam by se to dalo v klidu ukecat .... nebo spíš by si toho ani nevšimli že nefungují !

Jinak Máro jsem rád že se našel i jeden co se mnou souhlasí !!! :kol-47:

Vloženo

No pánové já vás moc nechápu... Po výměně narázníku jsem jezdil asi měsíc bez osřiků (sehnat je za rozumný peníz není lehká záležitost) a auto působilo tak uhlazeně - čistě. Po té montáži mi to připadne jako tykadla. :( Ale proti gustu... :)

Jinak při montáži musí nárazník dolů a je třeba do něj vypilovat takový křížový otvor. Některá prasata udělají 10 kou vrtákem kulatou díru - jak mi bylo doporučeno, ale to by se pak dalo s ostřikem volně otáčet. Třeba ho dát naopak a v parném létě štříkat na sukničkovité dívky jdoucí po přechodu. Wau! :)

post-55712-0-17672900-1333633636_thumb.j

post-55712-0-58327400-1333633659_thumb.j

Vloženo

Výztuha se musí vyřezat a upevnění ostříků je přišroubováno k ní... A jak píše Ondrero - vyjíždí to tlakem vody. Je to takové dodo.

Jinak Marku - S tebou musím súhlasiť - předface ostrek sú krajšie. Majú ten kryt taký mohutnejší a "aerodynamickejší".

Vloženo

Jojo souhlasím taky, ony jsou 2 druhy těch ostřiku. Před face a Po face !!! takže pokud je bude někdo kupovat tak bacha na to ! najdou se i taci rypalové který to hned poznají že sis namontoval třeba ostriky před face a pak ti to daj sežrat :kol-28:

Vloženo

No ono to ani nejde. Na face nedáš ostřiky z před. To bys je musel nějak odřezat nebo upilovat. A naopak by Ti zase kus chyběl. Vnitřek je tuším stejný, ale ta čepička je jiná.

Vloženo (editace)

ja som tie predface videl uz na par octaviach a tak si vravim ze t musim mat aj ja :) este tak keby mam stresne okno bolo by to dokonale . Nemate niekto nejake video ako funguju tie ostrekovače ?

Editováno: , autor: marek92
  • o 11 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 7 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

dneska jsem jel a když jsem si za jízdy ostříkal sklo tak se pustily i ostřiky světel ale netuším jak sem je zapnul jelikož pak už jsem je nedokázal na místě pustit  poraďte 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...