Davon Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Klikni tam na mapu a uvidíš: http://www.cartechgroup.cz/?kontakt Ano, je to tam jak jsem mel na mysli, asi se tam v patek podivam, mozna je vezmu, cena se mi zda good... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 (editace) Já tam mám Osram SilverStar 50% plus a jsem spokojenej, světal mám seřízený mašinou, občas na mě někdo blikne, což oceňuju že trošku oslňuje, protože doufám, že když by chtěl někdo v noci za volantem zachrápat, tak že ho ten šajn trochu probere jinak to by ten rozdíl oproti těm fylipsům musel být sakar velkej, aby se mi to vyplatilo je kupovat... Editováno: 8. Září 2006, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Bluevizion jsou super a mají o50% větší svítivost a jsou k tomu ještě modrý parkovačky které svítí bíle, někde tu je podobné téma kde tyto žárovky lidi chválii mam celou tuhle sadu, vsechny 4 do kopy...mel jsem je zadarmo a parada...akorat mi nekteri rikaji ze to vypada jak kdyz mi sviti dalkovy, ale to je asi tim kdyz se auto trochu zhoupne... v noci parada proti serii, nesrovnatelne parkovacky nejsou nijak hnusne modre ani zlute ja osobne muizu doporucit...mam je tam uz temer 20000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Mě by zajímalo, jestli svítěj víc ty Philips BlueVision anebo Osram SilverStar 50%+ mám trochu cukačky na ty Philips, ale bojím se aby to jen nesvítilo modře... Protože ty osramky jsou skutečně šajnovačky... Nevímjestli tady totiž srovnáváte obyčejné H4 s těmi lepšími, anebo už dva lepší typy, třeba ty jak jsem jmenoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 (editace) Nebude z těchto žárovek víc praskat sklo na př. světlech ? Viz: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=12893 Editováno: 8. Září 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Myslim, ze ne, mam 55/100W (na dalky) a ty krasny plastovy skla jsou v poradku. Ale silnejsi Wattaz bych na potkavacky nedal, pac je to prasecina a hreje to. Ale tyhle jsou vsechno klasicky 55/60 takze by to melo byt ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Mě by zajímalo, jestli svítěj víc ty Philips BlueVision anebo Osram SilverStar 50%+ mám trochu cukačky na ty Philips, ale bojím se aby to jen nesvítilo modře... Protože ty osramky jsou skutečně šajnovačky... Nevímjestli tady totiž srovnáváte obyčejné H4 s těmi lepšími, anebo už dva lepší typy, třeba ty jak jsem jmenoval. Nesviti modre.Sviti ciste bile a jsou super,mam je rok a pul na Octavii a predtim tri roky na Toledu.Muzu jen vrele doporucit.Jen skusenost takova,ze H1 vydrzi jen cca 8 mesicu,pak praskne vlakno a H4 mam rok a zatim bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Mám Philips BlueVision a jsou super ve tmě je to zmatelný rozdíl oproti obyčejným H4. Svítí bílým světlem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Tak jsem se nakonec rozhoupal a koupil ty Philips BlueVision Ultra 4.000 °K. Je to jak jsem očekával... svítí to jako víc bíle, ale chybí tomu ta intenzita. Když jde člověk před auto, a podívá se do světel, tak to jako fakt vypadá dobře, ale bohužel jen aby něco vypadalo dobře mě fakt neuspokojuje. Dle mého osobního názoru jsou absolutně nesrovnatelé s Osram Bilux Silverstar 50%, který maj stříbrnej vrchlík a přežhavované vlákno a skutečně intenzita svícení je mnohem jasnější a dosah světla delší, než tyhle Philipsy s bělejším světlem. Navíc jedna stojí na Jetce 189,- Kč takže i cena je příznivější. Pro ty co jezdí převážně v noci, tak jako já, bych rozhodě doporučil ty Osramy. Ty co upřednostňují věci typu "aby to hlavně dobře vypadalo" tak jsou ty Philipsy asi nejlepší volba. Ale dát takovou palbu jen za modré sklíčko u žárovky se fakt nevyplatí. Takže kdyby měl někdo zájem ty moje odkoupit, rád mu je prodám za zajímavou cenu. Měl jsem je v autě jen jednou, když sem je jel projet, takže mají najeto asi 25 km. Takže kdo by souhlasil s platbou převodem na účet, tak mu ty žárovky doporučeně (+25,-) pošlu včetně pokladního bloku a v origo balení. Dohoda přes ICQ, či email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 Tak jsem se nakonec rozhoupal a koupil ty Philips BlueVision Ultra 4.000 °K. Je to jak jsem očekával... svítí to jako víc bíle, ale chybí tomu ta intenzita. Když jde člověk před auto, a podívá se do světel, tak to jako fakt vypadá dobře, ale bohužel jen aby něco vypadalo dobře mě fakt neuspokojuje. Dle mého osobního názoru jsou absolutně nesrovnatelé s Osram Bilux Silverstar 50%, který maj stříbrnej vrchlík a přežhavované vlákno a skutečně intenzita svícení je mnohem jasnější a dosah světla delší, než tyhle Philipsy s bělejším světlem. Navíc jedna stojí na Jetce 189,- Kč takže i cena je příznivější. Pro ty co jezdí převážně v noci, tak jako já, bych rozhodě doporučil ty Osramy. Ty co upřednostňují věci typu "aby to hlavně dobře vypadalo" tak jsou ty Philipsy asi nejlepší volba. Ale dát takovou palbu jen za modré sklíčko u žárovky se fakt nevyplatí. Takže kdyby měl někdo zájem ty moje odkoupit, rád mu je prodám za zajímavou cenu. Měl jsem je v autě jen jednou, když sem je jel projet, takže mají najeto asi 25 km. Takže kdo by souhlasil s platbou převodem na účet, tak mu ty žárovky doporučeně (+25,-) pošlu včetně pokladního bloku a v origo balení. Dohoda přes ICQ, či email. Nechci moc mudrovat.Ale jak dlouze vydrzi prezhavovane vlakno? Vydrzi vice jak neprezhavovane?Pokud vydrzi aspon stejne dlouze tak prejdu.Na to co vychvalujes. Ja jsem naprosto spokojen s Philips.A urco zustanu u nich,bo sviti pekne a zivotnost super.Nepotrebuji menit zarovku co pul roku a jeste co pul roku jet na serizeni svetel,bo zadna zarovka neni na 100% stejna jako ta predchozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 10. Září 2006 Sdílet Vloženo 10. Září 2006 (editace) No na krabičce je informace, že by měly mít zkrácenou životnost na půlku, ale mě vydrželi na Fordoj do doby než sem ho prodal >> takže 2,5 roku. A na octavii je mám už 3/4 roku a to svítím celodeně od té doby co mám řidičák... Takže raději Osramy za 189 ks, který svítěj podstatně líp než Philipsy za 400 ks který ti můžou když se zrovna kus nepovede prasknout za měsíc... Editováno: 10. Září 2006, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Tak jsem ještě dělal jeden velký test OSRAM × Philips. Osramky skutečně víc svítí do boku a navíc vpředu nevytvářejí takový ten přechod světlo a pak hned tma, ale jakoby víc svítí do ztracena... Světlo je navíc takové líp rozprostřené před autem. Takže pokud mužu doporučit, tak jedině OSRAM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Tak jsem se nakonec rozhoupal a koupil ty Philips BlueVision Ultra 4.000 °K. Je to jak jsem očekával... svítí to jako víc bíle, ale chybí tomu ta intenzita. Když jde člověk před auto, a podívá se do světel, tak to jako fakt vypadá dobře, ale bohužel jen aby něco vypadalo dobře mě fakt neuspokojuje. Dle mého osobního názoru jsou absolutně nesrovnatelé s Osram Bilux Silverstar 50%, který maj stříbrnej vrchlík a přežhavované vlákno a skutečně intenzita svícení je mnohem jasnější a dosah světla delší, než tyhle Philipsy s bělejším světlem. Navíc jedna stojí na Jetce 189,- Kč takže i cena je příznivější. Pro ty co jezdí převážně v noci, tak jako já, bych rozhodě doporučil ty Osramy. Ty co upřednostňují věci typu "aby to hlavně dobře vypadalo" tak jsou ty Philipsy asi nejlepší volba. .... Sice hezký, ale jak sám řikáš občas na tebe někdo blikne a to je máš seřízený to si myslím, že opravdu není dobré oslňovat ostatní. Jinak je fakt, že je tam přechod světlo a hnedle tma. Ale jsem spokojenej oproti normálním žárovkám o 100% a nikoho neoslňuji a ještě to ve světlometech krásně vypadá a v mlze svítějíá krásně je vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Mozna uz pak proti tomu prechodu leda dat ty Nightguide, ty sou ovsem nejdrazsi. A jen je zkusit, za litr, se mi moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 jsem rád že trošku oslňují, však já taky každou chvilku potkám auto, který oslňuje, taková naložená fábka s neskloněnejma světlama to je běs. Ale doufám že když trošku víc svítí, že to když tak mírně ospalého řidiče probudí... A navíc, není nic horšího než posraní mlhovkáři, kteří s nima svítěj furt. To nikomu nevadí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 A navíc, není nic horšího než posraní mlhovkáři, kteří s nima svítěj furt. To nikomu nevadí ? Mne to vadi neskutecne, predni i zadni, pokud mi tim nekdo sviti do ksichtu a neoslnuju tim dalsi, rozsvecuju okamzite dalky 2x100W, at si to taky uzije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Tak jsem ještě dělal jeden velký test OSRAM × Philips. Osramky skutečně víc svítí do boku a navíc vpředu nevytvářejí takový ten přechod světlo a pak hned tma, ale jakoby víc svítí do ztracena... Světlo je navíc takové líp rozprostřené před autem. Takže pokud mužu doporučit, tak jedině OSRAM. Taky chvalim Osram, konkretne Siverstar. Jsou podstatne levnejsi nez Philips a parametry jsou podobne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 tak jake zarovky byjste mi do octy doporucily? mate nekdo zkusenosti s tema, ktery jsou napusteny tim xenon plynem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 novi37: pokial chces kvalitne ziarovky napustene xenon plynom tak jedine PIAA ale cena je moc vysoka, inak skus tie Osram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 PIAA ty by se mi taky líbily, ale ta cena je fakt děsivá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 4. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2006 no dobre PIAA sa daju kupit za cca 80-100USD za par plus postovne cca 20USD teda dokopy asi 120USD co je cca 3600SK teda asi 2700CZk no Silverstary H7 ma stali 590,- SK/par Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 (editace) Teď jsem viděl moje BlueVision svítit z dálky a z dálky to vypadalo jako Xenon fakt paráda opravdu mamodralé Sem čuměl Editováno: 17. Říjen 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Mne to vadi neskutecne, predni i zadni, pokud mi tim nekdo sviti do ksichtu a neoslnuju tim dalsi, rozsvecuju okamzite dalky 2x100W, at si to taky uzije Naprostý souhlas, to mě vždycky mrzí že nemam na okti navěšený přídavný dálky, v tu chvíli by se vážně šikly. Jinak k tematu- BlueVision jsem měl, byly dobrý, ale někdo mi říkal že největší svítivost mají GT 150. Existují i nějaký GT 130? a ještě zabarvený domodra. Vlastní zkušenost s nima ale nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaajdaa Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Jaký název mají ty žárovky 55/100W, nikde je nemůžu najit. Zato jsem našel 150/200W, to už je asi moc néééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 2Hunter: ty GT150 jsem taky zvazoval, ale asi bych byl prvni, kdo by je zkusil. Ale lakalo me to diky "tuningovemu efektu" a peknymu obalu Nakonec mam ty z Cartechu... 2Zaaajdaaa: 150/200W, no tak to bych chtel videt ten ohynek po zapnuti svetel Nazev snad ani zadnej nemaj, jsou to klasicky H4, jen s jinou wattazi. Mrkni treba na www.torioplus.cz, tam je maji od Elty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.